Спортни игри | НовиНови игри


Соник скоростно състезание

vankizzle

Описание

Всичко знаят за увлечението на Соник по високите скорости, но в тази игра той е поставен в една по-различна обстановка. Точно поради тази причина той се нуждае от помощта ви, за да усъвършенства своите състезателни умения.

Играна: 1206

В момента: 0


Голф дрифтър

vankizzle

Описание

Тази игра е едно изненадващо добри съчетание от два типа игри. Забавлявайте се докато се опитвате да вкарате топката в дупката. За целта трябва да използвате единство предоставения ви автомобил. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1954

В момента: 0


Пинг понг Битка

mitkos77

Описание

Включете се в безпощадната война на пинг понг масата. Бъдете бързи и внимателни и не позволявайте на противника ви да преодолее защитата ви. За всяка ваша победа ще печелите по 100 точки, а за всяка загуба ще губите по толкова.

Играна: 1038

В момента: 0


Уникален мини голф в Египет

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате своите умения в популярната игра мини голф. Задачата ви е да вкарате топката в дупката, като внимавате да направите това с колкото се може по малък брой удари.

Играна: 1552

В момента: 0


Евро 2012 спринт

vankizzle

Описание

Футболистите на това европейско се нуждаят от малко вече стимул. За целта поставете мишката зад всеки един игра и го накарайте да спринтира бързо, за да ви донесе повече точки. Пазете футболистите от падащите предмети.

Играна: 1314

В момента: 0


Барса спринт

vankizzle

Описание

Футболистите на Барселона се нуждаят от нов треньор. Проверете дали ставате за такъв като изпълните поредица от мисии. Пускайте играчите да тичат като внимавате по пътя да събирате възможно най-голямо количество бонуси.

Играна: 879

В момента: 0


Евро 2012 еуфория

vankizzle

Описание

Станете Европейски шампиони по футбол докато седите пред компютъра. За целта отбележете само с един изстрел попадение на всяка една от вратите. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1608

В момента: 0


Волейбол

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате уменията си във вълнуващия спорт волейбол. Управлявайте умело безформения играч и не позволявайте на топката да тупне във вашата половина на игрището.

Играна: 929

В момента: 0


Футболни момчета

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да победите противника в пряк футболен двубой. Позволена е малко по-груба и твърда игра, но главната чел е същата, победа с възможно най-голям резултат.

Играна: 2131

В момента: 0


Лудия каскадьор

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите възможно най-откачената каскада. Забавлявайте се и се опитайте да изкарате възможно най-дълго време въртейки се и събирайки точки.

Играна: 1095

В момента: 0


Пряк свободен удар Евро 2012

vankizzle

Описание

Край на безучастното гледане на футбол. Запретнете ръкави и направете любимия си отбор европейски шампион. За целта обаче трябва да покажете завидни умения в изпълнението на преки свободни удари и в пазенето от такива.

Играна: 11659

В момента: 0


Евро 2012 престрелка

vankizzle

Описание

На това европейско първенство дузпите са изключително модерно явление. Тази игра ви позволява да се почуствате част от първенството като изпълните и пазите на множество дузпи. Изберете любимия си отбор и го направете шампион.

Играна: 3391

В момента: 0


Дартс мултиплеър

vankizzle

Описание

В тази игра може да поиграете малко любимия си дартс онлайн в интернет срещу реални играчи. Стреляйте внимателни и следвайте правилата на играта, която сте избрали.

Играна: 927

В момента: 0


Първа Предишна 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Следваща Последна

157 - 169 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!