Спортни игри | НовиНови игри


Скейтбордистка

vankizzle

Описание

Помогнете на младата скейтбордистка да натрупа опит и да стане все по-добра. Целете правилните моменти за застилка и направете колкото се може повече точки.

Играна: 2383

В момента: 0


Баскетболна лудост

vankizzle

Описание

Ако някой си мисли, че с много кошове баскетбола ще е лесна игра може да опита да вкара в някой от кошовете на тази игра. Събирайте различните бонуси, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 3100

В момента: 0


Водно състезание

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се впуснете в едно шеметно състезание с мощни моторни лодки. Дайте всичко от себе си и завършете на първо място във всяко едно състезание, за да спечелите големия трофей.

Играна: 3916

В момента: 2


Луд крокет

vankizzle

Описание

Покажете своите завидни умения в играта крокет. Вкарайте по едно от симпатичните бодливи същества във всяка една дупка. Бъдете максимално точни и вкарайте с минимален брой опити, за да спечелите повече точки.

Играна: 2715

В момента: 0


Доктор забивка

vankizzle

Описание

Направете най-добрия възможен пас, за най-бруталната забивка. За целта бъдете максимално точни и не прекалявайте със силата. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3071

В момента: 0


Уличен баскетбол

vankizzle

Описание

Ето и едно страхотно предложение за феновете на баскетбола. Целта е ясна, трябва да отбележите колкото се може повече попадения в коша. Бъдете максимално внимателни, защото противниковия играч ще пази коша си.

Играна: 2538

В момента: 0


Футболни скокове

vankizzle

Описание

Отскочи колкото се може по-високо. За целта трябва да се отблъскваш от футболните топки. Бъдете внимателни и се постарайте да стигнете максимални височина, за да спечелите повече точки.

Играна: 2834

В момента: 0


Бърз билярд

vankizzle

Описание

Покажете своите страхотни умения в играта на билярд. Колкото по-бързо се справите с всяка позиция, толкова повече точки ще спечелите. Бъдете внимателни, да не вкарате бялата топка.

Играна: 3936

В момента: 0


Мотокрос по пълнолуние

vankizzle

Описание

Една страхотна игра за всички почитатели на високите скорости и мощните мотори. Победете всички ваш противник като стигнете до финала първи. Бъдете внимателни и не позволявайте да излезете от пистата.

Играна: 2870

В момента: 0


Малкия сърфист

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия сърфист да преодолее всички препятствия и да стигне успешно до края на всяка писта. Събирайте колкото се може повече бонуси по пътя си, за да спечелите повече точки.

Играна: 1442

В момента: 0


Водно спускане

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите най-великото водно спускане. За целта засилете максимално, но същевременно избягвайте всички опасни предмети по пътя си.

Играна: 4905

В момента: 0


Световна Купа 2014

totopi4a

Описание


Световна Купа 2014 е футболна игра с отборите от световното първенство в Бразилия 2014. Избери си любимия отбор и се изправи срещу останалите съперници. Победи всички и грабни мечтания трофей.

Играна: 11355

В момента: 0


Баскетбо

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете отлични умения в баскетбола. За целта помислете внимателни, прицелете се точни и стреляйте без да пропуснете целта си. Колкото по-бързи се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2891

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!