Ребуси и пъзели | НовиНови игри


Само топка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на топката да премине всички нова. Бъдете максимално внимателни и не позволявайте на вашия герой да пострада. Колкото повече бонуси съберете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 779

В момента: 0


Прибери ме вкъщи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да приберете синьото блокче вкъщи. За целта то трябва да стигне до вратата намираща се във всяко едно ниво на играта. С колкото по-малко движения се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 783

В момента: 0


Клик битка

vankizzle

Описание

Защитете кралството си от нападатели. За целта трябва да поставяте кули на пътя на враговете за да ги забавите. Освен това може да премахвате еднаквите цветове магьосници с непосредствен контакт помежду си. Когато го направите те изстрелват снаряди в права линия от местоположението си.

Играна: 1519

В момента: 0


Скрито предизвикателство 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете скритите предмети в всяка картинка. Бъдете внимателни и четете какво трябва да търсите, защото скритите предмети са много, а кликванията ви са ограничени.

Играна: 4958

В момента: 0


Пингвина разбивач

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичния пингвин разбивач да стигне колкото се може по високо до самия връх на кулата. За целта трябва да си проправяте сами път и да се пазите от неприятели. Събирайте бонусите по пътя, за да спечелите повече точки.

Играна: 1215

В момента: 0


Момичето жаба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на момиче жаба да изяде колкото се може повече насекоми. За целта трябва да изстрелвате езика си прави към насекомите като имате предвид тяхното движение. Колкото повече изядете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 585

В момента: 0


Докосни балончетата 4

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да много елементарна, просто трябва да докоснете всички балончета на всяко ниво. Но това може да се окаже дота по-трудно от колкото звучи. Бъдете внимателни и избягвайте всички червени предмети, защото те ви връщат в началото на нивото.

Играна: 1149

В момента: 0


Къде е патицата

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичното алигаторче да открие всички патенца. Бъдете внимателни и обезопасявайте пътя пред алигатора, не позволявайте да пострада. Колкото по-добре се справите с всяко ниво на играта, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5201

В момента: 0


Мързеливия козел, любител на плодове

vankizzle

Описание

Помогнете на малкия симпатичен козел да си събере колкото се може повече плодове. За целта изчаквайте героя да застане в правилна посока, за да го изпратите право напред. Колкото повече плодове съберете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 809

В момента: 0


Проект Сигнум

vankizzle

Описание

Поставете планетите в правилна подредба, така че лъчовете преминаващи между тях да застанат на всички звезди. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1652

В момента: 0


Аз и ключът 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете скрития от пингвините ключ. За целта ще трябва да извършите поредица от правилни действия. Трябва да сте изключително наблюдателни, всички необходимо е пред очите ви.

Играна: 1645

В момента: 0


Магически слоеве

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подреждате магическите слоеве правилно, за да се получат същите картини като показаните на образеца. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4014

В момента: 0


Лудия хелоуин

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите забавния хелоуински пъзел. За целта трябва да събирате еднаквите картинки по четири или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 2052

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 3257


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!