Ребуси и пъзели | НовиНови игри


Свържи ни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да свържете еднаквите плочки. Бъдете внимателни и максимално бързи. Можете да свързвате само плочки, който имат не повече два завоя помежду си.

Играна: 3375

В момента: 0


Тотеми с желания

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на цветните тотеми да изпълнят предназначението си. Всеки различен цвят тотем изпълнява различни функции и трябва да стигне до различно място. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2797

В момента: 0


Жабата обичаща бонбони

gabriel_sulis

Описание

Кой ли вече не познава жабата любител на бонбони. Помогнете на зелената животинка да задоволи своя безкраен глад за захарни изделия. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2623

В момента: 0


Господаря на тиквите

vankizzle

Описание

Покажете, че сте един истински господар на тиквите. За целта накажете всички зли, подскачащи тикви. Бъдете максимално бързи и не позволявайте на нито една тиква да се измъкне.

Играна: 1809

В момента: 0


Хелоуински балончета

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да премахвате хелоуинските балончета. За целта трябва да ги събирате по три или повече с непосредствен контакт помежду си. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 37415

В момента: 1


Честит хелоуин 2

vankizzle

Описание

Честит хелоуин на всички, който празнуват този празник. Тази игра е един забавен хелоуински пъзел. Задачата ви е да откриете всички търсени предмети и да ги маркирате. Бъдете внимателни, защото всеки грешен клик ви отнема от краткото време, за което трябва да решите пъзела.

Играна: 3640

В момента: 0


Смени тиквите

vankizzle

Описание

Подреждайте еднаквите цветове тикви в прави, вертикални или хоризонтални линии за да ги премахнете от пъзела. За да преминете към следващото ниво на играта трябва да премахнете определен брой тикви.

Играна: 1390

В момента: 0


Пъзел по хелоуин

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на хелоуинската тиква да стигне до финала на всяко едно ниво. За целта трябва да премахвате препятствията по пътя на тиквата.

Играна: 594

В момента: 0


Тиквен майстор

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на хелоуинските тикви да стигнат до портала. Бъдете максимално бързи и внимателни, не позволявайте на нито една тиква да пострада.

Играна: 498

В момента: 0


Хелоуин клик

vankizzle

Описание

Разкарайте всички хелоуински чудовища. За целта трябва да изчакате да се съберат повече и с един клик да ги премахнете. Бъдете внимателни и не позволявайте на чудовищата да стигнат до края на игралния екран.

Играна: 614

В момента: 0


Хелоуин съвпадения

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да премахвате хелоуинските лица. За целта трябва да ги събирате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1032

В момента: 0


Диамантено съвпадение

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете възможно най-много диаманти. За целта трябва да ги събирате по две или повече от цвят, като ги свързвате във вериги. Бъдете максимално бързи, защото свободното пространство е ограничено.

Играна: 13108

В момента: 0


Бонбонен свят

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете възможно най-много бонбони. За целта трябва да ги събирате по две или повече от цвят, като ги свързвате във вериги. Бъдете максимално бързи, защото свободното пространство е ограничено.

Играна: 4644

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 3257


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!