Ребуси и пъзели | НовиНови игри


Изчезналата гъба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на гъбите да се съберат. За целта трябва да ги маркирате поп три или повече еднакви с непосредствен контакт помежду си. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 28745

В момента: 0


Изгубения октопод

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на изгубения октопод да стигне обратно до водата. Бъдете внимателни и открийте най-прекия път, защото октоподът не може да издържи дълго без вода.

Играна: 4242

В момента: 0


Оръдие за скъпоценности 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви да свалите всички скъпоценности, като използвате оръдието. Бъдете максимално точни и целете по няколко камъка едновременно, ако искате да спечелите максимален брой точки.

Играна: 2052

В момента: 0


Злите зайци

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се разправите със злите зайци. За целта залагайте оръжия и капани, за да премахнете колкото се може повече от тях. Със спечелените пари копувайте нови оръжия.

Играна: 1872

В момента: 0


Намери и поправи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете дадения шаблон в пъзела и да го маркирате. Бъдете колкото се може по-бързи, защото времето ви е силно ограничено.

Играна: 5857

В момента: 0


Насекоми

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на насекомите да се сортират. За целта трябва да ги подреждате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 10839

В момента: 0


Джонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното същество на име Джонг да се нахрани. За целта трябва да го отведете прави при храната. С колкото по-малко скока го направите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4348

В момента: 0


Еврика

vankizzle

Описание

Помогнете на един древен гръцки учен да достигне до своята "Еврика". За целта трябва да изпълните всички зададени ви задачи. Колкото по-добре се представите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2080

В момента: 0


Земята на играчките

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичните играчки да се подредят. За целта вие трябва да ги размествате и да ги събирате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 8036

В момента: 0


Копача

vankizzle

Описание

Създайте път на топката, така че тя да стигне до най-голямото богатство. Бъдете внимателни и изпълнете всяка мисия с премахването на колкото се може по-малко предмети.

Играна: 3482

В момента: 0


Търсачи на съкровища

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на търсачите на съкровища да извадят колкото се може повече ценности от всеки пъзел. За целта маркирайте всички три или повече камъни с еднакъв цвят и непосредствен контакт помежду им.

Играна: 16128

В момента: 0


Размени ги 2

vankizzle

Описание


За да работи една машина всяка част трябва да е на правилното място. В тази игра задачата ви е да възстановите работата на зъбните колела като ги върнете по местата. С колкото по-малко движения се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1697

В момента: 0


Шоколадова фабрика

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помнете в развитото на шоколадовата фабрика. За целта тя трябва да произведе колкото се може повече различни шоколади. За да направите един вид шоколад, трябва да съберете три или повече еднакви блокчета с непосредствен контакт помежду им.

Играна: 3433

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 3257


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!