Ребуси и пъзели | НовиНови игри


Бамби разлики

niklec

Описание

В тази игра имате за задачата да откриете разликите между двойки почти еднакви картинки. Бъдете наблюдателни и изключително бързи, ако искате да запишете максимален брой точки.

Играна: 11738

В момента: 0


Пъзела на Дора

niklec

Описание


В тази игра задачата ви е да подредите пъзела. Изберете си подходяща за вас трудност и след това стартирайте играта. Открийте правилното място на всяка отделна част и завършете цялата картина за минимален интервал от време.

Играна: 12351

В момента: 0


Унищожение 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите всички чудовища. За целта трябва да изпълните поредица от правилни действия, с който да премахнете всяко чудовища. Не забравяйте да съберете всички звезди.

Играна: 7465

В момента: 0


11 секунди

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да изпълните всички предизвикателства, колкото се може по-добре. За целта прочетете какво се иска от вас и дайте всичко от себе си, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 5834

В момента: 0


Цветни връзки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да свържете топките с цветни връзки. За целта трябва да навържете колкото се може повече еднакъв цвят токи във всяка връзка, за да получите максимален брой точки.

Играна: 25525

В момента: 0


Козела срещу вълка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на козела да победи вълка в едно много стара игра. Задачата ви е да поставите пет от своите лица на дъската в права непрекъсната линия, като тя може да е вертикална, хоризонтална или наклонена.

Играна: 4535

В момента: 0


Сокобум

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на младия герой да сложи сандъците на правилните места. След като това условие е изпълнено ще се отвори врата, в който трябва да влезете. С колкото по-малко действия се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 22779

В момента: 0


Нещо пиратско

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на пиратите да се отърват от всички сандъци наредени върху платформата. За целта с няколко точни изстрела свалете всички сандъци. С колкото по-малко, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5668

В момента: 0


Спаси хората

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спасите хората, като ги насочвате накъде на ходят. Целта ви е да стигнат то мястото със съответстващият им цвят. Бъдете внимателни и не губете хора.

Играна: 4158

В момента: 0


Подреди фигурите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите фигурите една върху друга, без да паднат. Бъдете максимално внимателни и бързи, за да спечелите повече точки от всяко едно ниво.

Играна: 8829

В момента: 0


На лов в джунглата

vankizzle

Описание

Отидете на лов в джунглата. Стреляйте точно и събирайте ценните предмети паднати. С колкото по малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите след всяко ниво.

Играна: 3549

В момента: 0


Колела и вериги 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да задвижите всички колела, като ги свържете посредством вериги. Бъдете внимателни и мислете, открийте точния начин на свързване, за да задвижите всички колела.

Играна: 6581

В момента: 0


Ябълков взрив

vankizzle

Описание

Ако някога сте мислили, че таралежите са спокойни същества, то тази има може моментално да ви разубеди. Помогнете на таралежите да се отърват от всички ябълки, за да преминат успешно всяко ниво.

Играна: 5137

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 3257


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!