Ребуси и пъзели | НовиНови игри


Космо-скъпоценности

rzn1986

Описание

Напълнете космическия си кораб със скъпоценни камъни и отлетете. За целта трябва да ги подреждате във вертикални или хоризонтални линии по три или повече от един и същ цвят.

Играна: 85883

В момента: 0


Сладката Мини

niklec

Описание

Помогнете на сладката Мини да открия всичките грешки в на пръв поглед еднаквите си снимки. Колкото по-бързо и точно се справите толкова повече точки ще вземете в края на всяко ниво.

Играна: 5659

В момента: 0


Играна: 287742

В момента: 3


Природна картина

vladislav_haralampiev

Описание


Сглобете природната картина.

Играна: 8097

В момента: 0


Унищожител на скелети

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички скелети. За целта трябва да направите няколко точни сряза на точните места, за да стоварите нещо тежко на главите на скелетите. Бъдете внимателни да не пострадат невинните хора.

Играна: 16995

В момента: 0


На лов за бонбони

vankizzle

Описание

Коледните празници са страхотно време за похапването на вкусни бонбони. Помогнете на едно момче да събере колкото се може повече бонбони като използва своята топка. Бъдете внимателни да не изпуснете много лакомства.

Играна: 14407

В момента: 0


Епичен град 2

vankizzle

Описание

Постройте своя епичен град. За целта преминете обучението на играта и следвайте нейните инструкции. Създайте забележителни сгради и оформете града, както вие смятате за най добре. Целете максимална ефективност от всяка ваша постройка.

Играна: 11988

В момента: 0


Стрелец по извънземни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на астронавта да се отърват от всички зли извънземни. За целта трябва да обстреляте всички зли мъртъвци. Колкото по-точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 10386

В момента: 0


Свободни животни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на пчелите да спасят изпадналото в беда животно. За целта трябва да ги подреждате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 23271

В момента: 0


Малкия откривател

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малките танкчета да стигнат до своята цел. За целта трябва да им сложите указателни табели, който те ще спазват. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12032

В момента: 0


Коледна въртележка

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички топки от коледната въртележка. За целта трябва да ги събирате по три или повече еднакви с непосредствен контакт помежду им.

Играна: 13279

В момента: 0


Милион топки

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожавате колкото се може по-бързи падащите топки. За целта трябва да кликате върху всички три или повече едноцветни топки с непосредствен контакт помежду им.

Играна: 12114

В момента: 0


Лудата коледа

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете в сортирането на подаръците. За целта трябва да ги подреждате по четири или повече с еднакъв цвят във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 8765

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 3257


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!