Ребуси и пъзели | НовиНови игри


Балони

smileygamer

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички балони. За целта трябва да кликвате с мишката върху тях, като се съберат по три или повече от цвят. Внимавайте да не се напълни цялото пространства, защото ще изгорите.

Играна: 5366

В момента: 0


Мечешки магазин за плодове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на мечката да си събере колкото се може повече плодове. За целта трябва да ги въртите така, че да се събират по три или повече еднакви с непосредствен контакт помежду си.

Играна: 7055

В момента: 0


Прибери птиците

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да се приберат обратно в своето гнездо. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки от всяко едно ниво.

Играна: 7277

В момента: 0


Подредба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите фигурките по такъв начин, че те да са над вертикалната пунктирана линия. Бъдете внимателни защото след като натиснете старт ще има кратко изпитание.

Играна: 2427

В момента: 0


Експлозии

vankizzle

Описание

Имате уникалната възможност на се насладите на един по модернизиран бомберман. Задачата ви е ясна, трябва да взривите всичките си врагове като не позволявате на никой да ви победи.

Играна: 5772

В момента: 0


Приятелско бягство

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на двамата приятели да избягат заедно от плен. За целта те трябва да стигнат до изхода във всяко ниво от играта. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1511

В момента: 0


Магазин за дискове 2

vankizzle

Описание

Отворете свой собствен магазин за дискове. Изберете вярното място изградете го от нулата. Развивайте се, разраствайте се и отваряйте нови магазини.

Играна: 1592

В момента: 0


Жив пъзел 2

vankizzle

Описание

Всички знаем как се редят пъзели. Съпоставят се частите на картинка, която не се движи. Сега може да се опитате да подредите поредица от живо пъзли, който се движат постоянно.

Играна: 2644

В момента: 0


Спри бомбата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спасявате човешки животи като спрете множество бомби да не избухнат. За целта проследете кабела свързващ детонатора и динамита. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1862

В момента: 0


Долу съм

vankizzle

Описание

Всеки знае, че най-прякото разстояние между две точки е правата линия. Помогнете на главния герой от тази игра да стигне до земята колкото се може по-бързо, без това да струва живота му.

Играна: 1602

В момента: 0


Нахрани ги

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да нахраните всички забавни делви в долната част на игралния екран. За целта трябва да вкарате определен брой топки. Постарайте се да напраните колкото се може повече точки по пътя на топката.

Играна: 29243

В момента: 0


Събери

vladislav_haralampiev

Описание

Съберете колкото се може повече ресурси и развийте своя, роден град. За целта трябва да изстрелвате правилните продукти към балоните. Бъдете максимално точни защото всеки грешен изстрел ви отнема секунда.

Играна: 6397

В момента: 0


Намери ключа

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да откриете в кое съндъче се крие златния ключ. За целта трябва да пробвате късмета си и да си изберете, кое да отворите първо. Внимавайте, защото опитите ви са ограничени.

Играна: 6227

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 3257


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!