Образователни | НовиНови игри


Игра с букви

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра трябва да въвеждате буквите изписани ви на екрана преди те да стигнат до града и да го разрушат. Всяка свалена буква ви носи точка, а всеки пропуск ви отнема такава.

Играна: 6048

В момента: 0


Как се казва местността 2

Описание

В тази игра имате снимки на много известни места по целия свят. Целта ви е да познаете всички места като премахнете минимално количество материал от снимките и се справите максимално бързо.

Играна: 9430

В момента: 0


Канада

matrak_

Описание

Игра, за най-любознателните. До каква степен познавате Канада и нейното административно деление. Посочете на картата търсената дестинация.

Играна: 1455

В момента: 0


Ке.Ка.Та.

Описание

В тази игра трябва да намирате скрити думи из разпръснатите безразборно букви. Колко по дълга е думата толкова повече точки ще ви донесе. След намирането на думите ги маркирайте с мишката.

Играна: 1466

В момента: 0


Клавиатурен войн

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да станете истински клавиатурен войн. Това е много лесно! единственото, което трябва да направите е да обърнете всички букви последователно като използвате съответния клавиатурен символ. За да го направите обаче съответната буква трябва да има свободно поле до себе си.

Играна: 3634

В момента: 0


Кой е казал този цитат?

Описание

Кой е достатъчно запознат с историята и известните личности? Очакват ви 10 въпроса, изберете верният отговор измежду четири възможности. Всеки верен отговор ви носи по 100 точки.

Играна: 10287

В момента: 0


Комбиниране на букви

vankizzle

Описание

Изберете си ниво на трудност, между думи с 4 букви до такива с 7. След това ще ви бъде предоставен набор от две различни комбинации от букви. Изберете тази, от която мислите че може да направите повече думи. След това се опитайте са подредите колкото се може комбинации, като след всяка чудовището ще изяжда по една буква.

Играна: 3070

В момента: 0


Космическо пространство

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да защити екипажа на един космически кораб. За целта трябва да унищожите всички астероиди, който са непосредствена заплаха. За да премахнете някой астероид трябва да напишете думата изписана на него и да кликнете "Enter".

Играна: 1111

В момента: 0


Кръстословица

Описание

В тази игра трябва да намерите търсените отговори на всеки въпрос и да решите цялата кръстословица. Нямате ограничение във времето и опитите така, че помислете внимателно.

Играна: 4829

В момента: 0


Къде се намира?

tooto99

Описание

Познавате ли световните забележителности и паметници? Ако, мислите, че да проверете с тази игра. За да се ориентирате по-добре има снимка и името на търсения обект.

Играна: 25152

В момента: 0


Ледена епоха

vankizzle

Описание

Целта на играта е да съберете така плочките, че общият им сбор да бъде равен на 10. Не позволявайте да стигнат до дъното.

Играна: 7612

В момента: 0


Летящи писма

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да уловите всички летящи писма. За целта на тях има написана буква и вие трябва да откриете буквата от клавиатурата. Не забравяйте, че има значение дали буквата е главна или не.

Играна: 2106

В момента: 0


Лудост по улиците

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички зомбита прииждащи на вълни към вас. За целта трябва да изпишете точната дума намираща се над всяко зомби и след това да натиснете "Enter". Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1249

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 130


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!