Образователни | НовиНови игри


Периодичната система в една минута

Описание

Колко добри сте по химия? И колко познавате периодичната система? В тази игра имате възможността да си отговорите на тези въпроси. Играта е проста, над периодичната таблица се изписва името на елемента, който трябва да намерите в нея.

Играна: 2758

В момента: 0


Кръстословица

Описание

В тази игра трябва да намерите търсените отговори на всеки въпрос и да решите цялата кръстословица. Нямате ограничение във времето и опитите така, че помислете внимателно.

Играна: 4810

В момента: 0


Игра с букви

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра трябва да въвеждате буквите изписани ви на екрана преди те да стигнат до града и да го разрушат. Всяка свалена буква ви носи точка, а всеки пропуск ви отнема такава.

Играна: 6007

В момента: 0


Математика за минута

Описание

В тази игра разполагате с една минута, в нея вие трябва да пресметнете с пълна точност сбора на всички показани ви монети. Ако объркате, резултата се изтрива с "Space"

Играна: 3783

В момента: 0


Змия от думи

Описание

В тази игра имате множество букви разпръснати без подредба. Вашата работа е да намерите възможно най-много думи, с колкото се може повече букви.

Играна: 2430

В момента: 0


Столиците на света

Описание

В тази игра трябва да отговаряте на въпроси свързани със световната география. За всеки отговор вие имате ограничено време. Имате само право само на 3 грешни отговора за цялата игра.

Играна: 8132

В момента: 0


Математическа битка

vankizzle

Описание

Защитете имението от атаката на пчелите, пламъците и другите опасности. За да ги елиминирате трябва да отговорите на задачата, която се намира над тях. Напишете правилният отговор в полето и натиснете "Enter".

Играна: 5343

В момента: 0


Комбиниране на букви

vankizzle

Описание

Изберете си ниво на трудност, между думи с 4 букви до такива с 7. След това ще ви бъде предоставен набор от две различни комбинации от букви. Изберете тази, от която мислите че може да направите повече думи. След това се опитайте са подредите колкото се може комбинации, като след всяка чудовището ще изяжда по една буква.

Играна: 3066

В момента: 0


Силует

vankizzle

Описание

Напишете последното име на човекът, чиито силует виждате. Ако не можете да го отгатнете - използвайте подсказката. В случай че отново не можете да го познаете - преминете на следващият.

Играна: 3270

В момента: 0


Глобален гуру

vankizzle

Описание

Започвате с начален капитал, който може да увеличите или загубите, като отговаряте на разнообразни въпроси, за избраната от вас страна. В началото започвате с ограничен брой такива, като може да отваряте въпроси за нови, като инвестирате в тях.

Играна: 2685

В момента: 0


Открий думите

vankizzle

Описание

Разполагате с две минути, за да образувате колкото се може повече думи, използвайки буквите в игралното поле. Можете да ползвате буквите в хоризонтална, вертикален или диагонала посока спрямо вече избраната буква. Не можете да използвате една и съща буква два пъти за дадена дума. Думите могат да са с дължина между 3 и 7 букви.

Играна: 26273

В момента: 0


Бесеница

vankizzle

Описание

Изберете си една от четирите категории - имена на страни, животни, части от тялото или плодове и се опитайте да познаете думата. Отгатнете буквите от които е съставена, преди да ви обесят.

Играна: 5877

В момента: 0


Азбучен катерач

vankizzle

Описание

Целта ви е да се изкачите на върха, преди това да направи другият катерач. За да го направите, трябва да изпишете серия от думи в рамките на определено време за всяка една от тях. Ако не се справите в рамките на времето - се връщате стъпка назад, ако другият катерач ви изпревари на върха - започвате играта от начало.

Играна: 3956

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 130


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!