Образователни | НовиНови игри


Магическо докосване

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички атакуващи ви чудовища. За целта трябва да използвате магическата си пръчица. С нея изпишете буквите и знаците от балоните, над зловещите същества и те ще паднат от небето.

Играна: 1350

В момента: 0


Поезията на овцете

vankizzle

Описание

Всеки знае, че овцете не са сред най-интелигентните животни, но ето, че те могат да носят страхотна поезия. Единствения им проблем, е че няма кой да запише техните рими. Заемете се с тази нелека задача и запишете колкото се може по правилно пухкавите стихове.

Играна: 1406

В момента: 0


Световни столици

gabriel_sulis

Описание

Обогатете познанията си по география, като научите различните световни столици. Прочетете внимателно въпроса и отговорете правилно. Всеки правилен отговор ви носи бонус точки, спечелете максимален, за да се класирате колкото се може по-добре.

Играна: 12445

В момента: 0


Бърз калкулатор

vladislav_haralampiev

Описание

Изпробвайте своите математически знания с тази забавна игра. На екрана на калкулатора ще се изпише математическа задача, на вас се пада честа да напишете цифровото решения на всяка задача и след това да натиснете "SUBMIT".

Играна: 2435

В момента: 0


Летящи писма

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да уловите всички летящи писма. За целта на тях има написана буква и вие трябва да откриете буквата от клавиатурата. Не забравяйте, че има значение дали буквата е главна или не.

Играна: 2105

В момента: 0


Лудост по улиците

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички зомбита прииждащи на вълни към вас. За целта трябва да изпишете точната дума намираща се над всяко зомби и след това да натиснете "Enter". Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1245

В момента: 0


Географски свят

vladislav_haralampiev

Описание

Тествайте знанията си по география и отговорете на всички въпроси. Бъдете внимателни , но и бързи. Научете много нови неща и накрая отговорете безгрешно на всички въпроси.

Играна: 6599

В момента: 0


Открий думите

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да търсите думи в на пръв поглед случайната поредица от букви. Колкото по-бързи и точни сте, толкова повече точки ще получите. След като намери и изпишете дума натиснете бутона "Check word".

Играна: 2899

В момента: 0


Клавиатурен войн

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да станете истински клавиатурен войн. Това е много лесно! единственото, което трябва да направите е да обърнете всички букви последователно като използвате съответния клавиатурен символ. За да го направите обаче съответната буква трябва да има свободно поле до себе си.

Играна: 3628

В момента: 0


Словесен жътвар

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да предпазите лявата част от работния ви плот от атакуващите го бомбички. За целта трябва да изписвате целите думи на английски език, които са написани над тях.

Играна: 1622

В момента: 0


Звездна скорост

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите всички прииждащи кораби. За целта трябва да изпишете буквата или цялата дума изписана над кораба. Колкото повече кораби унищожите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1706

В момента: 0


Мозъкът 2

vankizzle

Описание

В тази игра може да развиете мисленето и наблюдателността си. бъдете внимателни, за да разберете какво се изисква от вас. Всеки верен отговор ви дава малко бонус време всеки грешен ви отнема.

Играна: 5232

В момента: 0


Звезди

vankizzle

Описание

В тази игра може да проверите знанията си по астрономия. Задачата ви е да наместите всички звезди на правилните им места. За целта обаче първо трябва да познаете съзвездието, което ви показва играта и след това да познавате звездите в него.

Играна: 2676

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 130


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!