MMO игри | НовиНови игри


Torpia

Описание


Добри и зли имат една обща цел - да спечелят света на Torpia


Ливада

Описание

Тук, в тази чудна страна Ливадиния ще можете да премерите сили със силни овенуси и глигануси, да срещнете чудни създания, да създадете собствен клан и да се борите с бойните си другари за слава и награди, да заграбвате и разрушавате замъци, да изпращате кораби в далечни страни и още куп други приключения.


Pirate Storm

Описание


Играта за пирати Pirate Storm! Впусни се в едно мега приключенско плаване онлайн! Зареди харпунитеси и превърни морските чудовища в храназа рибите. Накарай враговете си да почувстват силата на оръдията ти и изпращай корабите им безпощадно на морското дъно. Обстрелвай ги, докато от коритата им неостанат само носещи се във водата трески.

В битката заслава и злато в играта за пирати Pirate Storm няма ограничения!

Без значение дали сесражаваш срещу NPC-та или реални играчи – играта за пирати Pirate Storm е толкова напрегната, че от тътена на оръдията ще затрепери дори превръзката на окото ти! Отплавай като сухоземен плъх в играта за пирати Pirate Storm и севърни като прославил се пират! Свсяко следващо сражение ще се сдобиваш с нов ранг, докато името ти не се понесе над моретата, всявайки ужас и страхопочитание.


Drakensang Online

Описание


Изживей сега онлайн продължението на легендарната сага Drakensang. Потопи се в атмосферата на тази епична история и докажи уменията си в грандиозни мултиплейър сражения. Разгадавай тайните на тъмни подземия в съвместна игра с други играчи, обединявай се в съюз със съратниците си и надвий заедно с тях могъщия Дракон или се докажи като храбър самостоятелен приключенец сред блатата, горите, пещерите и PvP-арените на този фентъзи епос.

Използвай гъвкавата система за водене на сражения и за придобиване на умения, за да доразвиеш героя си като Драконов воин или Магьосник и да му придадеш характерни качества по твой личен избор.


Battlegrounds of Eldhelm!

Описание

Искаш да знеш повече за играта?
Battlegrounds of Eldhelm е безплатна, онлайн, колекционерска игра на карти. Предлага внушителна визия, включваща фантастична атмосфера с 3D графика.
Battlegrounds of Eldhelm е силно повлияна от RPG игрите и взаимства някои механики и идеи от тях като употребата на Герои, които натрупват опит и се развиват във времето. С това героите ви вдигат нива и подобряват показателите си. В резултат се получава една хибридна смесица между класическите колекционерски игри на карти и ролева игра.
Battlegrounds of Eldhelm е лесна за усвояване благодарение на вградената помощна система, която обяснява всичко за различните игрови елементи и опции.
Ако смяташ, че ще ти е трудно в началото възползвай се от обучаващия режим на игра. Ако пък искаш да се изправиш пред реални и достойни съперници забавлявай се в някой от режимите на игра срещу компютър или срещу друг играч.
Развивай твоя герой, трупай опит и премери сили с други играчи!


5strike

Описание


Ние вече демонстрирахме своите военни способности пред Щаба. Сега имаш възможността да ги покажеш на целия свят и да размажеш чужденците!

Разнообразието от предмети и мисии, хуморът и иронията, тактическите схеми, клановете, отрядите, битките, войните и постиженията ще те забавляват отново и отново, ще са нещо, към което би се пристрастил. Внимавай, това е по-опасно, отколкото изглежда!

Имаш ли смелостта, нужна да спечелиш?Имаш ли чувство за хумор?Да, тези неща могат да бъдат тясно свързани...Всичко е основано на оригинална  идея, която превръща "камък, ножица, хартия" в чук.

Е, не точно в чук, а в странна схема, пренасяща те във времена на ядрена криза след Третата световна война. Петте войници с най-добри умения са странни личности, за които се знаят разни учудващи (доста забавни)факти.

Включи се напълно безплатно във 5Strike и покани своите приятели, за да се съюзиш с тях, или своите врагове - за да им покажеш, че си по-добър!Ще се видим на бойното поле!


Sofia Wars

Описание


Сега градът има нужда от хора като теб. Тук можеш безнаказано да поръчаш на врага си двойна водка без утеха и то за негова сметка, или пък да му вкараш бекхенд с дамска чанта... в която случайно има три тухли четворки.- Завърти колелото на късмета в казиното- Участвай в построяването на новата линия на метрото- Основи собствена банда и стани ветеран в градския дуел- Сглоби собствен автомобил- Влез „Във клубъ“Забавлявай се и намери своята банда – тя вече е тук.


Skyrama

Описание


Поддържай международни контакти, дай на приятелите си разрешителни за кацане и изпрати самолетите си на далечни полети. Превърни летището си в международен център по въздухоплаване. Регистрирай се сега безплатно!


Battlestar Galactica

Описание


Готов ли си за битката? Ще успееш ли да помогнеш за оцеляването на своя вид? Изживей сега тази неповторима мултиплейър онлайн игра. Поеми една от ролите в историята и играй! Вселената вече е разтърсена!

Специални опции. Регистрирай се сега безплатно!


Zoomumba

Описание

Създай и развивай своя зоологическа градина, пълна с малки сладки животинки и много атракции!


Farmerama

Описание


Ела с нас в най-лудата ферма на света!

Грижи се за земята си, отглеждай животни, растения и овошки, и търгувай с другите фермери на пазара в града.

Очаква те забавна и приятна игра в рамките на една страхотна геймър комюнити без възрастови ограничения!


Lady Popular

Описание


Създай свой начин на живот

Предпочиташ да живееш в бунгало на плажа или в центъра на града? Избери и украси апартамента си по свой вкус! Живей стилно в Lady Popular!

Намери перфектния приятел

В Lady Popular твоето момиче е идеалният избор - и момчетата ще го забележат! Забавлявай се, като избереш и персонализираш гаджето си! А кой знае, може би ще направите Годежно Парти заедно!!

Ти решаваш как да изглеждат домашните ти любимци

Твоите пухкави приятели също могат да са модерни в Lady Popular! Вземи домашни любимци и съчетай техния външен вид с твоя. Kотенца, кученца, загадъчни животни - в Lady Popular има много начини ти и твоите домашни любимци да се забавлявате!


Nemexia

Описание

Nemexia е един виртуален космически свят, в който хиляди играчи показват възможностите си на военно-командващи и политици.
След хиляди години в битки за славата на Немексия, всеки би искал да направи нещата различни, всеки би искал да играе главна роля, но кой ще успее?
Трите раси - Конфедерация, Тертети и Нокси, разполагат с добре обучени войници и перфектно въоръжени кораби. Вие трябва да изберете една от тях. Създайте впечатляващи сгради, както и огромни бойни кораби, колонизирайте планети, участвайте в големи алианси и спечелете главната отборна цел. Сега е вашият ред да властвате над Вселената, ще успеете ли да се справите?


Първа Предишна 1 2 3 Следваща Последна

14 - 26 от 29


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!