Маджонг игри | НовиНови игри


Давай връзка

leiks

Описание

Свържете всички плодове и зеленчуци двойки за да ги премахнете. Направете го за възможно най-малко време, за да се класирате на по добро място в класацията.

Играна: 26565

В момента: 0


Двоен маджонг

vankizzle

Описание

Още един маджонг от далечния изток. Целта и този път е да откриете еднаквите плочки и да премахнете всички плочки от дъската.

Играна: 16129

В момента: 0


Детски маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с множество плочки пръснати по безразборен начин. Задачата ви е да събирате двойките еднакви плочки. За целта те не трябва да са затрупани или затиснати.

Играна: 6103

В момента: 0


Джоли Роджър Маджонг

vankizzle

Описание

Комбинирайте всички двойки отключени плочки на тема пиратско съкровище. Такива са тези, които нямат друга над тях или от лявата или дясната им страна. Опитайте се да го направите за възможно най-малко време на всяко ниво.

Играна: 11829

В момента: 0


Джоли Чен 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате масивните каменни блокове. За целта трябва да ги събирате по двойки еднакви. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 43093

В момента: 0


Джоли Чен 2.5

vankizzle

Описание

В тази маджонг игра задачата си остава все същата. Трябва да събирате еднаквите плочки, като внимавате нито една от двете да е затисната от две или повече срещуположни страни. Премахнете всички плочки, за да преминете нивото.

Играна: 22932

В момента: 0


Диамантена връзка

nihilisto

Описание

Още един чудесен "свързващ" маджонг, само за момичета. Свържете с линия еднаквите предмети.

Играна: 29916

В момента: 0


Динозавърски маджонг

vankizzle

Описание

В тази маджонг игра, задачата ви остава все същата. Трябва да съберете всички двойки еднакви плочки за минимален интервал от време. Единственото по различно е шестоъгълната форма на плочките.

Играна: 13313

В момента: 0


Дисни маджонг

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да наредите маджонг на "Дисни". За целта трябва да съберете всички предмети по двойки. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 476655

В момента: 0


Драконов маджонг

Petia_r_s

Описание

С премахването на еднаквите плочки,вие местите топчетата,които са в страни.Щом ги избутате в ъгълчетата,за да излязат,горното,долното и вдясно топче,вие печелите "Hint".А щом избутате лявото топче,за да излезе,печелите "shuffle".Като изкарате някое топче,изчакайте да се върне,иначе при премахването на плочки не се избутват топчетата.

Играна: 39040

В момента: 0


Древна реликтва

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите поредица от все по сложни маджонг предизвикателства. За целта трябва да намерите партньорчето на всеки един символ и да направите връзка помежду им. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 17369

В момента: 0


Дъждовен маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите плочки от маджонг пъзела по двойки. За целта обаче плочките не трябва да са затиснати от две срещуположни посоки. Бъдете колкото се може по-бързи, защото разполагате само с 5 минути за всеки пъзел.

Играна: 6354

В момента: 0


Дълбоководен маджонг

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите поредица от сложни маджонг предизвикателства. За целта трябва да преминете през различните нива, като всяко следващо става все по-сложно. Спазвайте стриктно инструкциите и се забавлявайте.

Играна: 16176

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 269


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!