Маджонг игри | НовиНови игри


Супер Марио маджонг

vankizzle

Описание

Супер Марио се нуждае от вашата помощ, за да разреши една маджонг загадка. Събирайте еднаквите плочки по двойки, като единственото правило е плочките да не са затрупани или оградени.

Играна: 36039

В момента: 0


Съвпадение във фермата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички животни. За целта трябва да ги свързвате по две от вид, като правите електрическа верига между тях. Внимавайте да не забравите някое животно и бъдете максимално бързи.

Играна: 34739

В момента: 0


Хелоуин маджонг 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е премахвате хелоун плочките. За целта трябва да маркирате двойките еднакви не затиснати плочки. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 34399

В момента: 0


Класическия древен Шанхай

vankizzle

Описание

В тази игра имате едно класическо маджонг предложение. Задачата ви е да събирате двойките еднакви плочки. Разликата е, че плочките може да за притиснати от две или повече страни. Единственото условие, за да премахнете двойка плочки е пътят помежду им да няма повече от 2 завоя.

Играна: 34225

В момента: 0


Мечтано свързване

vankizzle

Описание

Намерете двойките плочки с еднакви картинки и ги свържете, като връзката не може да преминава през друга плочка или има повече от две чупки. Преминавате в следващото ниво, когато сте премахнали всички плочки, преди времето да изтече. Всяка открита двойка ви носи допълнителни две секунди. Имате на разположение и три помощни средства, с които да улесните задачата си.

Играна: 33953

В момента: 0


Маджонг 3Д 2 Извънземен монумент

nihilisto

Описание

От поредицата "Маджонг 3Д -2 част". Още един страхотен маджонг, който ще ви отведе в далечен Китай. Потърсете плочките с еднакви изображения и ги елиминирайте.

Играна: 33496

В момента: 0


5 за 4 маджонг

nihilisto

Описание

Кой пръв ще успее да унищожи всички плочки? Намерете плочки, които имат една и съща картинка.

Играна: 33200

В момента: 0


Троен маджонг

vankizzle

Описание

Разрушете кулата от маджонг плочки. Комбинирайте 3 камъка, които имат едно и също изображение и не са затиснати от други плочки.

Играна: 33161

В момента: 0


Животни маджонг

nihilisto

Описание

Маджонг под формата на фигури с животни. Съсредоточете се и открийте всички еднакви плочки, за да могат да се елиминират.

Играна: 32706

В момента: 0


Ин янг маджонг

vladislav_haralampiev

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите поредица от сложни маджонг игри. За целта трябва да намерите противоположния знак на всяка карта, за да ги премахнете. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 32674

В момента: 0


Маджонг маи

nihilisto

Описание

Древните маи също са имали свой маджонг. Той представлявал пирамида от интересни символи. Целта ти е да намериш на всеки един неговият двойник.

Играна: 32647

В момента: 0


Маджонг

vankizzle

Описание

Великолепна маджонг игра! Разрушете кулата като намерите плочки на които са изобразени едни и същи символи. Може да избирате само плочка, която не е затисната от други.

Играна: 30898

В момента: 0


Маджонг Мрамор

nihilisto

Описание

Разпусни малко с една маджонг игра. Събери всички мраморни плочки с еднакви картинки.

Играна: 30834

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 269


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!