Маджонг игри | НовиНови игри


Коледен маджонг

klasata

Описание

Целта е да премахнеш всички плочки за възможно най-кратко време, като събираш двойки еднакви. Могат да се местят само тези, които са напълно свободни.

Играна: 105653

В момента: 0


Мистериозната фигура

Описание

Още една игра от добре познатите ни Маджонг. Постарайте се и разкритие мистериозната фигура от всяко ниво на играта. Елиминирайте всички еднаквите елементи.

Играна: 10113

В момента: 0


Време маджонг

Описание

В тази игра трябва да премахвате еднаквите плочки по двойки. Не е задължително двете плочки да има пряк контакт, за да ги премахнете. Имате ограничено време, за да преминете всяко ниво.

Играна: 14884

В момента: 0


Давай връзка

leiks

Описание

Свържете всички плодове и зеленчуци двойки за да ги премахнете. Направете го за възможно най-малко време, за да се класирате на по добро място в класацията.

Играна: 26332

В момента: 0


Моари маджонг

vankizzle

Описание

Моарите крият древни тайни, под формата на символи. Опитайте се да премахнете всички символи като намерите еднаквите двойки.

Играна: 17884

В момента: 0


Наруто състезание с плочки

vankizzle

Описание

Целта ви е да премахнете всички плочки, като ги комбинирате по двойки еднакви такива. Може да го правите само с плочки, които не са блокирани от други, които се намират в ляво или дясно от тях.

Играна: 28726

В момента: 0


Маджонг Пътни Знаци 2

ViLianDo

Описание

Премахнете двойките еднакви свободни плочки, преди времето да изтече. За всяка правилна комбинация ще получите 10 точки. Имате възможност за подсказка, която ще ви струва 5 точки.

Играна: 55012

В момента: 0


Маджонг от три кралства

vankizzle

Описание

Намерете и маркирайте двойките еднакви по вид, свободни плочки. Търсете съвпадение между следните типове - бамбук, монети, номера, дракони или посоки на света. Използвайте жокерите, за да улесните играта си.

Играна: 120306

В момента: 1


Мечтано свързване

vankizzle

Описание

Намерете двойките плочки с еднакви картинки и ги свържете, като връзката не може да преминава през друга плочка или има повече от две чупки. Преминавате в следващото ниво, когато сте премахнали всички плочки, преди времето да изтече. Всяка открита двойка ви носи допълнителни две секунди. Имате на разположение и три помощни средства, с които да улесните задачата си.

Играна: 34000

В момента: 0


Маджонг с играчки

vankizzle

Описание

Комбинирайте двойките еднакви плочки, за да ги отстраните. Може да го правите само с тези, които са най-отгоре и поне една свободна страна.

Играна: 13860

В момента: 0


Магически руни

vankizzle

Описание

Свържете двойките еднакви магически руни.

Играна: 43136

В момента: 0


Маджонг линк

vankizzle

Описание

Свържете двойките еднакви плочки.

Играна: 175068

В момента: 0


Джоли Роджър Маджонг

vankizzle

Описание

Комбинирайте всички двойки отключени плочки на тема пиратско съкровище. Такива са тези, които нямат друга над тях или от лявата или дясната им страна. Опитайте се да го направите за възможно най-малко време на всяко ниво.

Играна: 11826

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 269


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!