Маджонг игри | НовиНови игри


Супер Марио маджонг

vankizzle

Описание

Супер Марио се нуждае от вашата помощ, за да разреши една маджонг загадка. Събирайте еднаквите плочки по двойки, като единственото правило е плочките да не са затрупани или оградени.

Играна: 36416

В момента: 0


Черен и бял маджонг 2

vankizzle

Описание

Едно ново предложение от вече добре познатата ни категория "Маджонг". Събирайте плочките с еднакви картинки, но оцветени в различен цвят. Премахнете възможно най-бързо всички плочки.

Играна: 19109

В момента: 0


Пекин маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра от добре познатия ни стил "Маджонг" може да се позабавлявате малко, като събирате двойките еднакви плочки. За да преминете на следващо ниво трябва да премахнете всички плочки преди изтичане на времето.

Играна: 19256

В момента: 0


Маджонг свързване 1

Описание

Една игра от добре познатата ни категория "Маджонг". Изберете си ниво и свържете двойките еднакви плочки, като внимавате защото при неуспешен опит за свързване ви се отнема количество точки.

Играна: 13695

В момента: 0


Всичко в едно маджонг

Описание

Тук имате един добре познат стил игра, но с нова вълнуваща визия. Събирайте горните плочки по двойки, за да ги премахнете и да освободите следващите плочки.

Играна: 28137

В момента: 0


Загадъчния остров маджонг

Описание

С тази игра вие попадате на един загадъчен остров, за да разкриете неговите тайни трябва да решите всички маджонг пъзели. За целта разполагате с ограничено количество време.

Играна: 4994

В момента: 0


Алхимик маджонг

Описание

В тази игра трябва да помогнете на древен алхимик да събере достатъчно материали за опитите си. За целта премахвайте плочките като ги маркирате еднаквите. Разполагате с ограничен запас от време.

Играна: 11964

В момента: 0


Китайски маджонг

Описание

В тази игра трябва да събирате двойките еднакви плочки, за да ги премахнете. Всяка премахната плочка ви носи бонус време. Изтечели ви времето играта свършва.

Играна: 12653

В момента: 0


Открите Япония

Описание

В тази маджонг игра трябва да събирате еднаквите плочките по двойки. Не можете да изберете плочка, която е затрупана от друга. Разполагате с ограничено време за преминаването на всяко едно ниво.

Играна: 15592

В момента: 0


Ацтетски маджонг

Описание

В тази игра можете да играете любимия си маджонг в тази нова игра. Събирайте плочките по двойки, правете точки и внимавайте да не ви изтече времето. Преминете всяко ниво, за да отключите следващото.

Играна: 13839

В момента: 0


Комбо мач

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да събирате по двойки еднаквите плочки. За да можете да съберете две еднакви плочки, връзката между тях не трябва да има повече от 2 завоя. Колкото по бързо се справите толкова повече точки ще получите.

Играна: 10713

В момента: 0


Черен и бял маджонг

Описание

В тази Маджонг игра трябва да премахвате плочките като ги събирате по двойки. Всяка двойка трябва да има еднаква картинка, но да се различават по цвят.

Играна: 51852

В момента: 0


3Д Маджонг

Описание

В тази идеята е добре позната, да събирате по двойки кубчетата с еднакви рисунки. Единственото по различно е вкараната 3Д анимация.

Играна: 20983

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 269


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!