Маджонг игри | НовиНови игри


Пътуването Джоли Чен 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички плочки като ги събирате по двойки. Трябва да следите правилния ред, който ви е показан в долната част на екрана и да премахвате плочките по него.

Играна: 13175

В момента: 0


Тъмни времена маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате еднаквите плочки като ги събирате по двойки. За целта обаче плочките не трябва да са покрити или затиснати от други плочки.

Играна: 20607

В момента: 0


Триъгълно пътешествие

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да решавате поредица от триъгълни маджонг пъзели, като събирате по двойки еднаквите плочки. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5864

В момента: 0


Маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да сортирате двойките еднакви плочки заедно, за да ги премахнете. За целта обаче плочките трябва да не затрупани или затиснати. Разполагате с ограничено количество време.

Играна: 7993

В момента: 0


Мисловен мач

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможността да упражните и подобрите бързото си мислене и наблюдателност. Задачата ви е да търсите и откривате двойките еднакви плочки. Всяка секунда забавяне ви коства точки, максималното време е 5 минути.

Играна: 7098

В момента: 0


Сладки домашни любимци

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате двойките еднакви домашни любимци. За да може да ги маркирате те не трябва да са заклещени от две срещуположни страни. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 7760

В момента: 0


Китайския зодиак маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите двойки плочки от китайския зодиак. За целта те не трябва да са затрупани или затиснати. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 44274

В момента: 0


Четворен маджонг

vankizzle

Описание

Едно ново маджонг предложение, но с малко по различни правила. Трябва да събирате плочите по четири еднакви, който са свободни поне от три страни. Бъдете възможно най-бързи, за да не ви изтече времето.

Играна: 9391

В момента: 0


Маджонг крадец

Описание

В тази игра задачата ви е да решите множество пъзели от добре познатата ни на всички категория маджонг. Събирайте двойките свободни и еднакви плочки. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 7442

В момента: 0


Великденски яйца маджонг

jonass

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате двойките еднакви плочки. За целта те трябва да са свободни поне от две не срещуположни страни. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничение във времето.

Играна: 29051

В момента: 0


Биг бен маджонг

vankizzle

Описание

В тази задачата ви е да събирате, за да ги премахвате двойките еднакви плочки. За целта плочките не трябва да се оградени с други плочки в две противоположни посоки. Колкото по бързо се справите толкова повече точки ще получите.

Играна: 13386

В момента: 0


Карибски пирати маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможността да станете истински Карибски пират и като всеки такъв основната ви задача е да се домогнете до възможно най-голямо количество злати. За целта преминете през всички маджонг пъзели.

Играна: 8437

В момента: 0


Детски маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с множество плочки пръснати по безразборен начин. Задачата ви е да събирате двойките еднакви плочки. За целта те не трябва да са затрупани или затиснати.

Играна: 6103

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 269


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!