Маджонг игри | НовиНови игри


Античен маджонг

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да наредите античен маджонг. За целта трябва да съберете всички предмети по двойки. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 16632

В момента: 0


Всичко в едно

vankizzle

Описание


В тази задачата ви е да събирате, за да ги премахвате двойките еднакви плочки. За целта плочките не трябва да са оградени от други плочки в две противоположни посоки. Колкото по бързо се справите толкова повече точки ще получите.

Играна: 29118

В момента: 0


Китайска маджонг кула

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да изкачите китайската маджонг кула. За целта трябва да се преборите с всеки пъзел, като събирате еднаквите плочки по двойки. Бъдете колкото се може по-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 23326

В момента: 0


Дъждовен маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите плочки от маджонг пъзела по двойки. За целта обаче плочките не трябва да са затиснати от две срещуположни посоки. Бъдете колкото се може по-бързи, защото разполагате само с 5 минути за всеки пъзел.

Играна: 6351

В момента: 0


Пирати в морето

vankizzle

Описание

Влезте в ролята на истински пирати в морето. За целта преминавайте през всички препятствия и премеждия, на който ви подлага играта. Събирайте еднаквите двойки плочки, по възможно най-бързия начин.

Играна: 7041

В момента: 0


Малката ферма маджонг

vankizzle

Описание

Едно свежо маджонг предложение. Задачата ви е да развиете малката ферма. За целта трябва да събирате по двойки еднаквите плочки. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 17794

В момента: 0


Класическия древен Шанхай

vankizzle

Описание

В тази игра имате едно класическо маджонг предложение. Задачата ви е да събирате двойките еднакви плочки. Разликата е, че плочките може да за притиснати от две или повече страни. Единственото условие, за да премахнете двойка плочки е пътят помежду им да няма повече от 2 завоя.

Играна: 34282

В момента: 0


Свободен маджонг

vankizzle

Описание


Огледайте всички наоколо и се опитайте да намерите 2 плочки с едно и също изображение. Целта е да унищожитевсички символи на екрана. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 14480

В момента: 0


Острова на тайнствения маджонг

vankizzle

Описание

Кой не си е мечтал за тайнствено пиратско съкровище? В тази игра имате уникалната възможно да се домогнете до едно такова. За целта обаче трябва да решите поредица от маджонг пъзели.

Играна: 6872

В момента: 0


Китайски маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви да подредите трудния китайски маджонг. Бъдете наблюдателни, но ако се затруднявате може да използвате бутончето "Hunt". Разполагате с ограничено количество време.

Играна: 19533

В момента: 0


Маджонг на времето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите плочки по двойки. Колкото по-бързи сте , толкова повече точки ще получите. Ако се затруднявате може да използвате бутончето "Hint", като жокер.

Играна: 9057

В момента: 0


Джоли Чен 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате масивните каменни блокове. За целта трябва да ги събирате по двойки еднакви. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 42944

В момента: 0


Маджонг миск

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате еднаквите плочки като ги събирате по двойки. Бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 21834

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 269


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!