Логически игри | НовиНови игри


Амигоса Панчо

vankizzle

Описание

Помогнете на Панчо да се измъкне от капана в който е попаднал. Той се заседнал в дъното на дълбок каньон и е измислил как да излезе от него, но има нужда от малко помощ да се справи с бодливите кактуси, тел и какви ли още не остри препятствия. Премахнете някои от елементите и внимавайте нещо да не спука балоните, които са последната надежда на клетия Панчо.

Играна: 4411

В момента: 0


Амигоса Панчо 2 Ню Йорк

vankizzle

Описание

Помогнете на Панчо да се измъкне от капана в който е попаднал. Той иска да стигне до любимия си град Ню Йорк, но по тъпя е пълно с какви ли не препятствия. Премахнете някои от елементите и внимавайте нещо да не спука балоните, които са последната надежда на клетия Панчо.

Играна: 4491

В момента: 0


Амигоса Панчо 3

vankizzle

Описание


Помогнете на Панчо да се измъкне от капана в който е попаднал. Той се заседнал в дъното на дълбок каньон и е измислил как да излезе от него, но има нужда от малко помощ да се справи с бодливите кактуси, тел и какви ли още не остри препятствия.

Играна: 4646

В момента: 0


Анбот

vankizzle

Описание

Помогнете на малкия Анбот да се измъкне от фабриката. Преминете през серия препятствия изискващи съобразителност и находчивост. Опитайте се да го направите с възможно най-малко кликвания с мишката.

Играна: 4249

В момента: 0


Анбот 2

vankizzle

Описание

След като успешно се е измъкнал от фабриката, малкия Анбот си е намерил приятелка. Но щастието му не трая дълго и работническата полиция хвана приятелката му и я прати във фабриката, а него изпрати за скрап. Помогнете му да се измъкне от гибелта и освободи приятелката си. Преминете през серия препятствия изискващи съобразителност и находчивост. Опитайте се да го направите с възможно най-малко кликвания с мишката.

Играна: 1813

В момента: 0


Английска азбука

Katencetoo

Описание

Английска азбука

Играна: 8789

В момента: 0


Ани и Марк

vankizzle

Описание

Ани и Марк са раделени. Но, както е известно за любовта няма граници. Помогни им да се съберат отново заедно.

Играна: 2903

В момента: 0


Апартамент на етаж 97

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да избягате от небостъргача, в който се намирате вие и още няколко работника. Разгадайте логиката на играта и съберете всеки полезен за вас предмет.

Играна: 5533

В момента: 0


Арктично съкровище

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на група пирати да приберат огромното арктично съкровище. Бъдете бързи и внимателни, защото колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2675

В момента: 0


Астериск 2

vankizzle

Описание

Използвайте фигурите, за да разширите размерите им и да хванете рибите и звездите. Помнете, че фигурите не трябва да се допират една до друга.

Играна: 2355

В момента: 0


Астронавта

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на астронавта да обиколи цялата галактика. За целта трябва да измислите в каква последователност да премахвате препятствията по пътя до ракетата му.

Играна: 1399

В момента: 0


Астро физика

vankizzle

Описание

Преместете лентата, използвайки подвижните й елементи и я нагласете така, че когато извънземното се спусне по нея да събере всички роботи от нивото.

Играна: 1553

В момента: 0


Атомен пъзел

1nikito_sss

Описание

Пренесете се в света на химията! Премахнете логически всички атоми като правите връзки между тях така, че накрая да не остане нито един.

Играна: 4252

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!