Логически игри | НовиНови игри


Огнената и ледената топка

vankizzle

Описание

Противоположностите се привличат. Това се доказва още повече с тази игра. Помогнете на огненото момче и леденото момиче да се съберат. Измислете правилната поредица на действие, за да съберете младата двойка.

Играна: 1150

В момента: 0


Жълт баланс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното жълто човече да се задържи колкото се може по-дълъг интервал от време на платформата без да пада. За целта слагайте тежести от двете й страни, за да балансирате платформата.

Играна: 456

В момента: 0


Пробуждането

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да предотвратите пробуждането на всички мумии. За целта измислете хитро умен начин за премахването на всяка една мумия. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 787

В момента: 0


Забавлението на нинджата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете истинската нинджа. За целта трябва да запомните, коя от нинджите показва своите умения на началото на нивото. След това трябва да проследите всяко движения на търсената нинджа.

Играна: 376

В момента: 0


Мъртвия конвой

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите военния конвой. Бъдете внимателни и открийте най-добрите места, за залагане на експлозивите. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1140

В момента: 0


По двойки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате по двойки еднаквите същества. За целта помогнете всяко открито лице и маркирайте последователно двойките еднакви. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 638

В момента: 0


Теди и чудовищата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на горкия Теди да се спаси от злите чудовища. За целта трябва да измислите от къде и как трябва да стреляте, за да бутнете всяко чудовище от платформата му.

Играна: 567

В момента: 0


Съкровището на джуджетата

vankizzle

Описание

Помогнете на джуджетата да съберат своето изгубено съкровище. Бъдете максимално внимателни и открийте в каква последователност трябва да изпълните всяко едно действие, за да съберете всички монети.

Играна: 1456

В момента: 0


Земята на кубовете

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на кубовидните хора да преминат през всяко ниво на играта. За целта бъдете максимално съобразителни и не позволявайте рицаря да пропадне от платформата.

Играна: 1479

В момента: 0


Поправи тръбите

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да влезете в ролята на водопроводчик и да поправите за мъзможно най-кратко време канализацията. За целта трябва да кликнете върху въпросителните и да смените развалената част, с най-подходящата за случая.

Играна: 2465

В момента: 0


Защити Тoми

gabriel_sulis

Описание

Влезте в ролята на защитник на Томи. Подредете по най-добрия възможен начин всички предмети, с който разполагате. Когато натиснете бутона "Go" Томи трябва да остане незасегнат от никой. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1004

В момента: 0


Забавната къща

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете изход от забавната къща. За целта бъдете максимално наблюдателни и открийте всеки предмет, който може да ви е полезен. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5068

В момента: 0


Проводници

Описание


В тази игра задачата ви е да свържете лилавата и зелената точка. За целта трябва да въртите тръбите така, че да направят непрекъсната тръба между двете двете цели. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 704

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 2741


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!