Коледни игри | НовиНови игри


Липсващия елен

vankizzle

Описание

Точно преди празника изчезват елените на Дядо Коледа. Сега той трябва да използва своята моторизирана шейна. Проблемът, е че той не мое да я управлява. Помогнете да добрия старец да стигне до всички къщи с добри деца..

Играна: 20296

В момента: 0


Коледно плъзгане

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите коледни пъзел като приплъзвате частите му. Целта ви е да се съберат три еднакви коледни предмета с непосредствен контакт помежду си. За да преминете всяко ниво ще трябва да съберете определен брой точки.

Играна: 19484

В момента: 0


Шопинг мания

vankizzle

Описание

Всички подаръци бързо събери и елфчето щастливо направи. От хората се пази и на Дядо Коледа в раздаването помогни.

Играна: 17806

В момента: 0


Коледни бисквити

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да хване всички крадци на неговите вкусни бисквити. За целта бъдете максимално бързи и хванете всички бандити преди да ви е изтекло времето.

Играна: 17690

В момента: 0


Замразени бонбони

Double_

Описание

Свържете три или повече бонбони от един и същи цвят, за да ги съборите. Броят на изстрелите е ограничен, но можете да получите на допълнителни такива, ако стреляте по-големи групи от бонбони. За да спечелите златна звезда, трябва да спасите една четвърт от вашите амуниции . Всеки пет златни звезди отварят ново бонус ниво.

Играна: 17404

В момента: 0


Коледни топки

nikito_sss

Описание

Минава време, а Коледа наближава! Но дали подаръка си всеки ще получи? Това зависи от кой колко точки ще сполучи да направи.

Играна: 16779

В момента: 0


Украса за Коледа

Suzito

Описание

Помогни на Туити да украси къщата. Придвижвай го до кашончето да вземе украса и след това чакай да падне сняг от покрива. Сняг пада след като падне висулка. Пази се от висулките.

Играна: 15855

В момента: 0


Коледен път

tooto99

Описание

Количката на Дядо Коледа се е обърнала и всички подаръци са паднали. Помогнете му да ги събере като начертаете път по който да мине.

Играна: 15373

В момента: 0


Топки за елхата

klasata

Описание

Целта на играта е да събирате коледни топки от един и същ цвят в непосредствен контакт помежду си. Когато всички квадратчета са с еднакъв бежов цвят, преминавате нивото.

Играна: 14866

В момента: 0


Вълшебна Коледа

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да намери всички търсени от него предмети. След като откриете някой от предметите цъкнете върху него, за да го премахнете.

Играна: 14571

В момента: 0


Коледна декорация

pr3si

Описание

Коледа наближава! И дори Дядо Коледа украсява своя дом. Но, тази година джуджетата ги няма и може би ти ще му помогнеш с декорациите.

Играна: 13739

В момента: 0


Намери дядо Коледа

nihilisto

Описание

Коледа наближава, но кой е истинския дядо Коледа от всичките. Намерете из тази огромна тълпа зеленият дядо Коледа.

Играна: 13702

В момента: 0


Нова година и Дядо Коледа

rossy

Описание

И през новата година дядо Коледа пак подаръци ще поднесе, на всяко дете. Вземете четката в ръка и развихрете своята цветна страна.

Играна: 13136

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 179


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!