Коледни игри | НовиНови игри


Лети Дядо Коледа

vankizzle

Описание

На какво ли не е способен добрия, белобрад старец само и само да си свърши работата. Помогнете на Дядо Коледа да събере колкото се може повече коледни звезди. За целта го изстрелвайте от катапулта с прецизна сила и се надявайте на най-доброто.

Играна: 1870

В момента: 0


Снежен човек

vankizzle

Описание

Зли снежни хора са на път да развалят светлите празници. Погрижете се да не успеят , като отстраните всеки снежен човек. Помислете внимателни и открийте правилната поредица на действие, за да премахнете всеки враг.

Играна: 1540

В момента: 0


Дядо Коледа младши

vankizzle

Описание

Дядо Коледа младши е истинска напаст. Постоянно забъркващ се в неприятности той се нуждае от постоянни грижи. Отървете го от всяка неприятна ситуация без да пострада.

Играна: 2705

В момента: 0


Ледени подаръци

vankizzle

Описание

На принципа на верижната реакция, превърнете всички ледени блокчета в подаръци за близки и приятели. Във всяко ниво има определен минимум, който трябва да съберете, за да преминете нивото.

Играна: 1607

В момента: 0


Коледна памет 2

smileygamer

Описание

Проверете способността си за запаметяване. За целта вижте първоначалната подредба на коледните подаръци и ги съберете по двойки с колкото се може по-малко кликвания, за да получите максимален брой точки.

Играна: 1507

В момента: 0


Коледен Рудер

vankizzle

Описание

Едни си мечтаят да станат големи, други малки. Вие влизате в ролята на Дядо Коледа като изпълните желанията на кубовидните чудовища. За целта ще трябва да съберете всички едноцветни чудовища заедно.

Играна: 2159

В момента: 0


Коледно рязане на плодове

vankizzle

Описание

Ще е полезно да упражните точната си ръка в рязането на плодове за празничната вечер. Бъдете внимателни и не разрязвайте бомби. Не пропускайте плодове и нарежете колкото се може повече, за да получите максимален брой точки.

Играна: 5272

В момента: 0


Коледен мач 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете коледния мач, като за целта ще трябва да събирате еднаквите коледни топки по три или повече във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3711

В момента: 0


Дядо Коледа в беда

vankizzle

Описание

Ето един страхотен начин да се преместите в списъка на добрите деца. Спасете Дядо Коледа и приятелите му от сигурна гибел като прережете въжетата на бесилките им. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5672

В момента: 0


Коледен трафик

vankizzle

Описание

Трафика по коледа е много натоварен и поради това града се нуждае от вашата професионална помощ. Контролирайте светофарите в града и не позволявайте на автомобилите да се ударят.

Играна: 3741

В момента: 0


Коледен бегач

vankizzle

Описание

Помогнете на коледния бегач да преодолее опасната дистанция. За целта използвайте уменията му, за да преминавате различните препятствия. Не забравяйте по пътя си да събирате всички полезно, за максимален брой точки.

Играна: 811

В момента: 0


Коледни балони 2

vankizzle

Описание

Помогнете на малката маймунка да открие всичките си коледни подаръци, скрити в балоните. Стреляйте по тях с оръжието и събирайте различните видове бонуси. Спукайте всички балони в минимален брой изстрели.

Играна: 1502

В момента: 0


Коледни подаръци

vankizzle

Описание

Коледа е сезона на подаръците и поради това се нуждаете от колкото се може повече. Днес имате късмет, защото те буквално падат от небето. Съберете колкото се може повече подаръци за кратния интервал от време, с който разполагате.

Играна: 1154

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 179


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!