Игри за стрелба | НовиНови игри


Пакостите на Макс 3

vankizzle

Описание

Малкия пакостник Макс отново иска да се позабавлява малко със своето оръдие. Помогнете му да измисли начин за да нанесе поражения, за колкото се може по-големи материални щети.

Играна: 1738

В момента: 0


Рико рикошет 3

vankizzle

Описание

Елиминирайте всички противници в нивата, използвайки възможността на снарядите ви да рикошират по няколко пъти. Внимавайте да не станете тяхна жертва, защото освен враговете ви, могат да наранят и вас. Имате определен брой изстрели за всяко ниво, но с колкото по-малко от тях го преминете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2070

В момента: 0


Унищожително Оръжие

man3d

Описание


Много динамична игра за стрелба като играеш заедно с твоята ескадрила. Намери начин да останеш жив в това меле и да направиш най много точки между всички играчи. Бъди най-добрия.

Играна: 2986

В момента: 0


Само седем дни

vankizzle

Описание

Да оцелееш седем дни. Това не е никак лесно ако си в центъра на епична битка. Управлявайте внимателно и умело танка си. Не позволявайте да бъдете унищожен от враговете.

Играна: 1549

В момента: 0


Фейсбук кариера

vankizzle

Описание


Помогнете на младия създател на социалната мрежа да достави достатъчно пари на своите алчни спонсори. За целта се прицелвайте внимателно и удряйте точно, за да премахнете всички препятствия и бонуси от платформите.

Играна: 886

В момента: 0


Викът на дълга

vankizzle

Описание

Ако искаш да оцелееш, трябва да се бориш. Отваряй очите си на "четири", понеже врага е на всякъде. Опитай се да убиеш възможно най-много войници, за да спечелите повече точки.

Играна: 4457

В момента: 0


Градски снайперист 4

vankizzle

Описание


Време е градският снайперист отново да се появи. Прицелете се внимателно и изпълнете мисиите за които сте наети. Бъдете внимателни и не позволявайте на мишената ви да избяга.

Играна: 3949

В момента: 0


Вбесеният келнер

vankizzle

Описание

Келнерът отново е бесен, след като не е получил никакъв бакшиш. Сега е решен повече от всякога, да причини колкото се може повече щети на ресторанта. Помогнете му да го направи, като хвърля чинии. За да преминете нивото, трябва да направите повече щети, от указаната стойност.

Играна: 3054

В момента: 0


Бойно поле

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да оцелеете колкото се може повече време. Това би било лесно ако не прииждаха стотици врагове от всяка възможна страна. Бъдете бързи и точно и свалете колкото се може повече врагове.

Играна: 2270

В момента: 0


Обстреляй ядосаните птици

vankizzle

Описание

Ловния сезон за ядосани пилета е открит. Обстреляйте колкото се може повече от летящите около вас пилета. Бъдете внимателни и изпускайте прелитащите бомби. Не пестете патроните си нямате ограничение.

Играна: 808

В момента: 0


Зли зомбита

vankizzle

Описание

Не е нужно тепърва да разбираме, че зомбитата са зли, но когато въпроса е на живот и смърт трябва да вземем съдбата си в свои ръце. Премахнете всички зомбита на всяко едно ниво на играта, постарайте се и правете минимален брой пропуски, за да спечелите повече точки.

Играна: 1200

В момента: 0


Ловна паника

rower99

Описание


Насочете и простреляйте ловци, кръговрата на живота. Не прахосвай боеприпасите си, автоматично се презарежда на всеки 5 изстрела. Ако уцелите в центъра за значка ви дава максимален резултат, но внимавайте и не стреляйте по ловците държащи детелина, защото ще ви отнеме точки.

Играна: 844

В момента: 0


Летящи куршуми

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да защитите поста си. Проблемът игра от стотиците хиляди прииждащи зомбита. Бъдете внимателни и не позволявайте на на никой да стигне до вас. Пазете мунициите си, защото са силно ограничени.

Играна: 3403

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!