Игри за стрелба | НовиНови игри


Военно нападение

gabriel_sulis

Описание

Защитете своята крепост от нападатели, като ги премахнете всички до един. За целта стреляйте точно и безмилостно. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 4538

В момента: 0


Гранична отбрана

gabriel_sulis

Описание

В тази игра на вас е поверена една изключително отговорна мисия, пазете границата и не позволявайте на терористите да преминат през нея. Не пестете муниции, но се пазете, защото враговете са тежко въоръжени.

Играна: 4881

В момента: 0


Ями Ями 3

vankizzle

Описание


Помогнете на маймунките да нахранят всички тотеми в нивата с банани. Целта е така да хвърлите банана, че да достигне до тотема и така с всеки един от тях. Опитайте се да използвате минималното възможно количество банани и преминете максимално бързо всяко ниво - за повече точки.

Играна: 1603

В момента: 0


Битката на хълма

vankizzle

Описание


Искало ли ви се да участвате в истинска военна мисия. Ако отговорът ви е да, сега имате възможност. Проверете точността си и премахнете врага. Внимавайте обаче вие да не станете жертвата.

Играна: 3676

В момента: 0


Китайски снайперист

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се превърнете в една истинска машина за убиване. За целта ще трябва да изпълните поредица от мисии. В тях вие имате задачата ви премахнете всички японски войници.

Играна: 6072

В момента: 0


Ловец на мечки

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да се вживеете в ролята на ловец и да тръгнете по дирите на лошите мечета. За целта подгответе се за лов и бъдете максимало точно. Проверете уменията си по стрелба и не забравяйте, че времето ви е ценно.

Играна: 22356

В момента: 0


Казул - яростта на елементите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви да защитите своя замък да всички живи мъртъвци. За целта трябва да използвате своите отлични умения в стрелбата с лък. Когато натрупате достатъчно точки може да правите и магии.

Играна: 3944

В момента: 0


Свали балоните

vankizzle

Описание

Покажете своите добри умения в свалянето на балони. За целта се прицелете добре с гигантската прашка и свалете максимален брой балони. За да преминете всяко ниво разполагате с ограничен брой изстрели.

Играна: 2599

В момента: 0


Изяж моята брадва

vankizzle

Описание

Помогнете на смелите викинги да се защитят от зомби инвазия. За целта ще трябва да се отбранявате смело и да не позволявате на нито едно зомби да оцелее. С колкото по-малко хвърлени брадви се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5466

В момента: 0


Кралството на котките

vankizzle

Описание

Кралството на котките е застрашено от кучешка инвазия. На вас се пада честа да защитите беззащитните косматковци от злите кучета. Бъдете максимално точни и безмилостни, за да се преборите със заплахата.

Играна: 1873

В момента: 0


Джери стрелец

vankizzle

Описание

Малката кафява мишка на име Джери се нуждае от малко помощ, за да обстреля максимален брой балони. За целта се прицелвайте внимателни и се старайте да премахвате колкото се може повече балони с един изстрел.

Играна: 1866

В момента: 0


Стикс срещу Стоун

vankizzle

Описание


Помогнете на Стик да извърши тайно наемно убийство. За целта трябва да причакате мишената си и да я застреляте. Бъдете максимално бързи и точни, за да успеете, защото в противен случай, мисията ви е провалена.

Играна: 2014

В момента: 0


Златния пистолет

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се преборите с всички терористи, но за целта разполагате само с един златени пистолет. Бъдете точни и бързи, за да свалите всичките си врагове преди те да са го направили с вас.

Играна: 7265

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!