Игри за стрелба | НовиНови игри


Отмъстител

vankizzle

Описание

Помогнете на космическия кораб "Отмъстител" да изпълни своята мисия. За целта той ще трябва да се пребори с безброй врагове и противници. Използвайте мощните оръдия на кораба, за да преминете през всяко ниво на играта.

Играна: 2319

В момента: 0


Зомби война на хартия

vankizzle

Описание


Помогнете на безстрашния войн да победи в битката срещу зомбитата и другите страшилища. Теренът е необичаен, но мисията е на живот и смърт. Убийте максимално количество от враговете си и не забравяйте да събирате бонусите.

Играна: 3609

В момента: 0


Оръдие за пилета 2

Описание


В тази игра вашата задача е да хванете жълтото пиленце в показаната клетка. За целта използвайте предоставеното ви оръжие и добутайте пиленцето до заграждението. Сколкото по-малко опита се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3424

В момента: 0


Премахване

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички малки кубчета с тролски лица. За целта се целете точно и премахвайте колкото се може повече с всеки изстрел, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 6384

В момента: 0


Дартс със Спондж Боб

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да уцелите мишените около Спондж Боб. Бъдете точни и целете мишените колкото се може по-близко до центъра, за да спечелите повече точки. Не позволявайте симпатичния герой да пострада.

Играна: 9403

В момента: 0


Лудия стрелец Ултрамен

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Ултрамен да се прибере вкъщи. За целта обаче той ще трябва да се пребори с много врагове и препятствия. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5266

В момента: 0


Новите оръжия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всичките си врагове като използвате новите оръжия, с който разполагате. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 11794

В момента: 0


Гризли танк

vladislav_haralampiev

Описание

Унищожете всичките си врагове като се доверите на могъщия танк Гризли. Бъдете внимателни и се постарайте да не създавате масови разрушения в градовете.

Играна: 5389

В момента: 0


Захарно оръдие

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да изстрелвате захарни фигурки към различни цели на всяко едно ниво. Бъдете внимателни да изстрелвате правилния цвят фигурка към правилното същество. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4574

В момента: 0


Революцията на Редакай

vankizzle

Описание

Унищожете всички зли роботи преди да разбият вашето укрепление. Бъдете внимателни, защото те няма да се дадат без бой. Събирайте всички бонуси, за да преминете по-лесно всяко ниво.

Играна: 4209

В момента: 0


Космически войни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите космическите кораби на враговете ви. За целта използвайте кораба си и като мерник, в който да изстрелвате снарядите си. Колкото повече кораби унищожите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3101

В момента: 0


Големите балони гърмят

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да надуете колкото се може повече един балон. За целта трябва да натиснете "Space" и да го задържите. Но бъдете внимателни, защото около балоните има стрелички и ако прекалите те пукат балона.

Играна: 4832

В момента: 0


Стрелите на купидон

vankizzle

Описание

Уцелете всяко красиво момиче със стрелите на Купидон. Бъдете бързи, точни и внимателни, защото имате ограничен брой стрели, време и ако уцелите момче губите много точки.

Играна: 5539

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!