Игри за стрелба | НовиНови игри


Откачения замък 2

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да защитите замъка от множеството нападатели. За целта не забравяйте да си купите оръжия и муниции. Обстрелвайте нападателите и не го оставяйте да нанесат много щети на замъкът ви.

Играна: 4352

В момента: 0


Откачения замък

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите откачения замък от нападащите го червеи. Бъдете бързи и внимателни, защото замъкът ви може да бъде унищожен. Колкото повече червеи премахнете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1170

В момента: 0


Симулатор за убийци

gabriel_sulis

Описание


Преди да станете истински наемни убийци, ще трябва да преминете през ускорен курс по стрелба. За целта свалете всички мишени, който се появят. Уцелите всяка мишена колкото се може по-близко до центъра, за да получите максимален брой точки.

Играна: 7432

В момента: 0


Извънземен терминатор

vankizzle

Описание

Станете истински извънземен терминатор като унищожите колкото се може повече извънземни нашественици. Не пестете муниции и убивайте всеки нашественик излязъл пред мерникът ви. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2105

В момента: 0


Лоши прасета

vankizzle

Описание

Помогнете на лошите прасета да се отърват от малко ядосани пилета. За целта стреляйте точни и поразявайте летящите около вас птици. Колкото повече пернати свалите за краткия интервал от време, с който разполагате толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5265

В момента: 0


Мечката войн

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на мечката войн да се саморазправи със злите динозаври. За целта тя разполага със завиден арсенал, но ограничен брой муниции. Бъдете максимално точни, за да получите повече точки.

Играна: 3454

В момента: 0


Обсадени викинги отмъщение

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички обсадени викинги. За целта разполагате с ограничен брой изстрели, за да унищожите укритията и викингите в тях. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 8047

В момента: 0


Снежна обсада

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се погрижите за коледното дръвче да стигне до здрава почва на която да израсте. За целта свалете подаръка от платформата на земята като изстрелвате снежни топки по ледените фигури.

Играна: 1136

В момента: 0


Тинг тонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно момче да събере малко пари. За целта трябва да свалите плодове от плодното дърво, използвайки прашката, след това ги съберете и продайте в близкия магазин за плодове.

Играна: 1131

В момента: 0


На лов за мухи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да хванете колкото се може повече мухи. За целта стреляйте точно и бързо. Имате различни видове оръжия, който контролирате с "плуса" и "минуса" до оръдието си.

Играна: 1402

В момента: 0


Герой с оръдие

vankizzle

Описание

Един добре въоръжен герой се нуждае от малко помощ, за да се отърве от всички чудовища. За целта се целете точно и интелигентно. Открийте къде е най-слабото място на чудовищата и стреляйте право там. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1585

В момента: 0


Последната битка

vankizzle

Описание

Водят се последните битки в края на втората световна война. Малка част от съюзниците е притисната в тила на врага. На вас се дава важната задача да запазите стратегическите бази от нашествие. Премахвайте всеки придошъл враг и не му оставяйте никакъв шанс.

Играна: 6274

В момента: 0


Бонбонен свят

vankizzle

Описание

В бонбонения свят нещата са излезли извън контрол. На вас се пада задачата да възстановите реда. За целта ще се наложи да се отървете от всички врагове на всяко ниво от играта.

Играна: 1416

В момента: 0


Първа Предишна 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Следваща Последна

157 - 169 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!