Игри за стрелба | НовиНови игри


Космонавта срещу чудовища

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на космонавтите да се преборят с местните чудовища. За целта обаче ще имате възможност да използвате ограничен брой оръжия и муниции. Бъдете внимателни и не пропускайте.

Играна: 1409

В момента: 0


Снайперист убиец

vankizzle

Описание

Правителството търси своя наемен убиец. Ако се заемете с тази нелека задача ще трябва да изпълните поредица от трудни мисии и да отстраните много хора. Четете внимателни кой е мишената ви, за да не се окажете в неловка ситуация.

Играна: 8133

В момента: 0


Томи срещу птиците

vankizzle

Описание

След като едно нагло пиле се измъква с всички спестявания на Томи, на него не му остава друг избор освен да отстрани всички птици и да събере обратно парите си. Помогнете на предприемчивото момче, като го насочвате правилно.

Играна: 1155

В момента: 0


Избий зомбитата

vankizzle

Описание

Целия свят е заразен със зомби вирус. Така или иначе и вие ще умрете поне вземете колкото се може повече зомбита със себе си. Не се оставяйте беззащитен и премахвайте всяко зомби опитало се да стигне до вас.

Играна: 842

В момента: 0


Точен удар 2

vankizzle

Описание


Проверете уменията си в точното хвърляне на гранати. Помогнете на войникът да премахне всички врагове от всяко ниво. Постарайте се да изпълните всяка мисия с минимален брой хвърляния, за да получите максимален брой точки.

Играна: 3772

В момента: 0


Защити жълъдите 2

vankizzle

Описание

Защитете събираните с много труд жълъди, от набезите на пчели, зомбита и други опасни същества. Използвайте разнообразните оръжия, които играта ви предлага, които може да закупите със събраните от противниците бонуси. Купете и други защитни системи, с които да спрете атаките им.

Играна: 3872

В момента: 0


Краля на камата

vankizzle

Описание

Краля на камата има много врагове. Какъв по-добър начин да се отърве от всичките си противници от това да използва любимото си оръжие. Помогнете му да премахне всичките си врагове, като се опитате да спестите колкото се може повече ками.

Играна: 5304

В момента: 0


Зли играчки

Описание


Малкия войн в света на играчките се нуждае от малко помощ, за да се отърве от всички зли играчки. Помислете внимателни и открийте правилната поредица на стрелба и се отървете от всички зли играчки. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2028

В момента: 0


Рамбо снайперист

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Рамбо в неговата невъзможна мисия. Убийте всички врагове, преди те да ви изпреварят. Колкото повече врагове премахнете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7047

В момента: 0


Зомби магистрала

vankizzle

Описание

Смъртността на зомби магистралата е 100%. Вие имате за задача да промените това. За целта обстрелвайте всяко зомби и не позволявайте на нито едно да стигне до вас. Издръжте колкото се може по-дълго време и пестете мунициите си.

Играна: 1100

В момента: 0


Кънтър страйк

vankizzle

Описание

Спомняте ли си невероятно известната екшън игра на име Кънтър страйк. Независимо от отговора, имате уникалната възможност да се позабавлявате, стреляйки по терористи. Направете възможно най-дълга серия убити терористи без да оставяте нито един да се измъкне.

Играна: 6416

В момента: 0


Бомби навсякъде

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви да защитите входа на земята, защото пред него има дълга опашка от извънземни. Унищожавайте всички малки чудовища и не позволявайте на нито едно да премине отбранителната ви линия.

Играна: 3393

В момента: 0


Изстреляй бобъра

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на двата бобъра да упражнят своя велик номер "Изстреляй бобъра". За да е безопасно обаче вие трябва да уцелите малкия воден резервоар. С колкото по-малко опити се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5681

В момента: 0


Първа Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следваща Последна

144 - 156 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!