Игри за стрелба | НовиНови игри


Ловец на духове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ловеца на духове да хване всички зли същества в капана на оръжието си. За целта ги изстреляйте във въздуха и след това ги засмучете с оръжието.

Играна: 6043

В момента: 0


Унищожител на демони 2

vankizzle

Описание


Демоните са плъзнали по цялата земя. Трябва някой смелчага да се изправи и да ги върне отново в ада. За целта стреляйте по демоните и ги бутайте от платформите. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 7422

В момента: 0


Войната за Троя 2

vankizzle

Описание

Защитавайте сдавите стени на великия град, държава Троя. Стреляйте безмилостно по враговете си и не им позволявайте да нанесат поражения по замъка ви. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7448

В момента: 0


Застаряващия герой

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на застаряващия герой да се отърве от злата си жена. За целта трябва да я уцелите с бутилка. Колкото по-точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4790

В момента: 0


Отбрана на кошера

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е помогнете в отбраната на кошера. За целта трябва да уцелите всички зли мечки. Бъдете максимално точни и не забравяйте да събирате различните бонуси.

Играна: 3518

В момента: 0


Снайперистът

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на снайпериста да премахне всичките си мишени. За целта трябва първо да ги открийте и след това с един точен изстрел да го отстраните.

Играна: 10234

В момента: 0


Пробуждането на тотемите 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да пробудете всички тотеми. За целта трябва да ги ударите. Открийте най-бързия начин да направите това. С колкото по-малко мятания се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6212

В момента: 0


Спаси душата на пиратите

vankizzle

Описание

В тази игра вашата задача е да спасите душите на всички измъчени пирати. За целта трябва да разбиете шишето, в което се намира всяка една душа. Бъдете максимално точни, за да получите повече точки в края на нивото.

Играна: 8204

В момента: 0


Ловец

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да свалите колкото се може повече от нахалните птици летящи в небесата. Бъдете максимално точни с вашата прашка. Със спечелените пари подобрявайте снаряжението си.

Играна: 5050

В момента: 0


Аплодисменти за пиратите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да защитите форта си от пиратско нападение. Бъдете максимално точни и уцелвате със всеки изстрел. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6792

В момента: 0


Игра за стрелба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да уцелите колкото се може повече пъти всички мишени. Бъде максимално точни, за да спечелите повече точки. Колкото по-назад се намира всяка мишена, толкова повече точки ще спечелите от уцелваните й.

Играна: 5642

В момента: 0


Звездни войни

vankizzle

Описание

Вземете участие в звездните войни. Изправете се смело срещу цялата флотилия на врага. Унищожете колко се може повече вражески кораби, а другите, който изпуснете не позволявайте да се ударят във вас. Колкото повече врагове премахнете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3512

В момента: 0


Свали балоните

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да свалите колкото се може повече балони. Проблемът, е че не може да стреляте безразборно, защото имате ограничен брой изстрели. Сваляйте максимално количество балони с всеки изстрел, за да получите ниво такива.

Играна: 3355

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!