Игри за стрелба | НовиНови игри


Градски снайперист 3

vankizzle

Описание

Време е градският снайперист отново да се появи. Прицелете се внимателно и изпълнете мисиите за които сте наети. Бъдете внимателни и не позволявайте на мишената ви да избяга.

Играна: 1953

В момента: 0


Опасния влак

vankizzle

Описание

След жестока битка за земята извънземна цивилизация е успяла да победи. Сега единствената надежда на хората е да унищожат част от извънземната флота с един много специален влак. Насочвайте правилно оръжията на влака и не позволявайте на извънземните да ви унищожат.

Играна: 1618

В момента: 0


Отбрана

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на красивата госпожица да се защити и да стигне до определеното място. Бъдете внимателни и не позволявайте на зомбитата да разбият убежището ви.

Играна: 724

В момента: 0


Отбрана на скорост

vankizzle

Описание


Заселили се на извънземна планета, хората са изключително нежелани. Голяма група извънземни нападат човешката база, на вас се пада нелеката задача да защитите хората от извънземната инвазия.

Играна: 2546

В момента: 0


Завръщането на Вини 3

gabriel_sulis

Описание

Ето, че Вини отново се завръща. Помогнете му да премахне всичките си нови врагове. Изберете си оръжие и започнете да стреляте на месо. Не позволявайте на никой, за нищо на света да се измъкне.

Играна: 6360

В момента: 0


Завръщането на Вини 2

gabriel_sulis

Описание


Серийният убиец Вини е отново тук. Сега, той има нужда да обнови уменията си и да покаже точността си. Използвайте някое от четирите оръжия и проверете точността на стрелбата си.

Играна: 4210

В момента: 0


Първична отбрана

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да влезете в ролята на индиански стрелец и да защитите своето племе. За целта проверете точността и уменията си по стрелба с лък и стрели. Бъдете бързи и точни и внимавайте да не станете жертва на зомбитата.

Играна: 1639

В момента: 0


Самотния защитник

gabriel_sulis

Описание

На вас е поверена изключително тежката задача да пазите бреговете на Англия от немските самолети. Премахвайте всеки самолет осмелил се да влезе в обхвата на оръдията ви. Не позволявайте нито един вражески самолет да премине.

Играна: 1701

В момента: 0


Обстреляй патиците

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да обстреляте колкото се може повече от прелитащите над вас патици. За целта единственото, което трябва да направите е да поставите мерникът точно върху всяка една птица.

Играна: 2222

В момента: 0


Клавиатурен хаос

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да уцелите всички мишени, но по един нестандартен начин. За целта вместо оръжие трябва да използвате цифрите под мишените. Бъдете бързи и внимавайте да не пропуснете някоя мишена.

Играна: 1727

В момента: 0


Скрити зомбита

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да убиете зомбитата. За целта трябва да откриете кое точно е вашата цел. Следете картинките в горния десен ъгъл и внимавайте да не объркате зомбитата.

Играна: 758

В момента: 0


Флаш империя 2 - Коледна инвазия

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да се предпазите от коледната инвазия. За целта трябва да си създадете собствена армия и да унищожите врага. Бъдете точни, защото в противен случай вие може да станете жертва.

Играна: 1527

В момента: 0


Боен Вертолет

kat150

Описание


В тази игра вашата задача е да изпълните мисията си и да помогнете на бойният вертолет. За целта трябва да унищожите нашествениците в космическото пространство. Внимавайте вие да не станете жертвата.

Играна: 2820

В момента: 0


Първа Предишна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Следваща Последна

118 - 130 от 1783


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!