Игри за памет | НовиНови игри


Лило и Стич памет

vankizzle

Описание

Присъедини се и ти към играта на Лило и Стич. Открий на всяка карта нейната половинка за възможно най-кратко време.

Играна: 3014

В момента: 0


Луд сейф

nihilisto

Описание

Можете да тествате паметта си, чрез тази игра. Опитайте се да запомните всички действия и след това да ги повторите в същия ред.

Играна: 6880

В момента: 0


Лятна концентрация

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможност да упражните концентрацията и паметта си. Задачата ви е да съберете всички двойки еднакви картинки. За да получите максимален брой точки, трябва да цъкнете минимален брой пъти.

Играна: 4390

В момента: 0


Магазин в задния двор

vankizzle

Описание

Има много скрити предмети, които може да продадете. Използвайте силата на паметта си, за да откриете всеки от тях.

Играна: 11157

В момента: 0


Магически камъни

vankizzle

Описание

Твоята цел е да запомниш разположението на магическите камъни. Имаш 5 секунди, а след това трябва да посочиш местата им върху дъската.

Играна: 7617

В момента: 0


Магически тотеми

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на магическите тотеми да възстановят своите действия. За целта разполагате с видео запис на правилната поредица от действия на тотемите.Проблемът е, че можете да видите записа само един път.

Играна: 4773

В момента: 0


Малкото пиле

vladislav_haralampiev

Описание

Тренирайте своята памет като подредите пъзела на малкото пиле. За целта ще трябва да събирате еднаквите карти заедно. Запомняйте всяка обърната карта и преминете нивото с колкото се може по-малко кликвания.

Играна: 3386

В момента: 0


Марио гъби памет

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да запомни какъв герой се крие под всяка гъбка. Намерете еднаквите двойки за възможно най-кратко време.

Играна: 3271

В момента: 0


Мач за памет

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите картички по двойки. За целта запомняйте всяка обърната карта и маркирайте двойките еднакви последователно. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1504

В момента: 0


Мач с мотори

Описание

В тази игра трябва да събирате двойките еднакви мотори. Запомняйте картинката на всяко обърнато картонче и се опитайте с минимален брой кликвания да премахнете всички картончета.

Играна: 1472

В момента: 0


Медицинска памет

vankizzle

Описание

Всеки знае колко е важна паметта в медицината. Покажете, че имате такава като свързвате еднаквите карти по двойки. Бъдете максимално точни и се постарайте да преминете всяко ниво с минимален брой кликвания.

Играна: 6087

В момента: 0


Мечето Теди

vasi_va_si

Описание

Мечето Теди има най-различни хобита. Той си събира снимки от всяко едно от тях, проблема идва, че те са изключително разхвърляни. Помогнете на симпатичното мече да събере всички двойки картички заедно. С колкото по малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5004

В момента: 0


Мечока Теди

vankizzle

Описание

Здравейте приятели, искате ли да видите Господин Мечок в различни костюми? Отворете и открийте картите с еднакви изображения.

Играна: 6323

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 221


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!