Игри за памет | НовиНови игри


Зоологическа градина

Suzito

Описание

Открий двойките. Буквата трябва да отговаря на името на животно.

Играна: 24281

В момента: 0


Игра за памет за момичета

vankizzle

Описание

Имате няколко картинки, който се показват при цъкване с мишката. Картинките са по двойки и вашата работа е с възможно най-малко кликове да намерите всички двойки.

Играна: 2601

В момента: 0


Игра с чудовища

vankizzle

Описание

В тази игра имате куп възможности за игра с чудовища. Ще ви трябва добра памет и наблюдателност в всяка от възможностите й. Комбинирайте ги, запомнете и после посочете кое от тях е било, намерете правилното сред куп други. Има дори опция да си облечете някои от тях.

Играна: 16946

В момента: 0


Играта на играчките карти памет

vankizzle

Описание

Едно съревнование между героите от Играта на играчките. Кой ще победи? Намерете еднаквите карти. Целта е да изчистите всички карти от екрана.

Играна: 3404

В момента: 0


Идиотски тест

qwerty33

Описание

Една страхотна игра, с която може не само да се забавлявате, но и да проверите паметта и бързите си реакции. Прочетете внимателно инструкциите на всяко ниво - за да го преминете.

Играна: 12052

В момента: 0


Идиотски тест 3

Beatles

Описание

Една страхотна игра, с която може не само да се забавлявате, но и да проверите паметта и бързите си реакции. Някои от нивата имат пароли, с които можете да отидете направо на тях, когато искате да играете отново. Прочетете внимателно инструкциите на всяко ниво - за да го преминете.

Играна: 10852

В момента: 0


Идиотски тест 4

qwerty33

Описание

Това е четвъртата част на една страхотна игра, с която може не само да се забавлявате, но и да проверите паметта и бързите си реакции. Някои от нивата имат пароли, с които можете да отидете направо на тях, когато искате да играете отново. Прочетете внимателно инструкциите на всяко ниво.

Играна: 7966

В момента: 0


Известни личности

vankizzle

Описание

За да избере актьори за новия си филм режисьора ще разгледа техни снимки. Отворете и запомнете коя известна личност е показана и намерете картинката със същото изображение.

Играна: 5943

В момента: 0


Изгрев на плажа

Описание

Целта на играта е да събирате двойките еднакви картички заедно. Запомнете колкото се може повече картички при първоначалното им показване и след това само ги маркирате. Разполагате с ограничено време за преминаването на всяко ниво.

Играна: 4271

В момента: 0


Инкубатор на паника

vankizzle

Описание

Кликнете на всяко яйце, за да видите какво същество се крие вътре. Комбинирайте всички еднаквите двойки, за да минете нивото

Играна: 2273

В момента: 0


Карти

kosi971

Описание

Забавлявайте се докато откривате и елиминирате еднаквите карти.

Играна: 9330

В момента: 0


Картинна памет 2

Описание

В тази игра може да проверите до каква степен е развита вашата фотографска памет.Вашата задача е да събирате еднаквите карти по двойки. Имате избор между 3 трудности пряко свързани с броя на картите.

Играна: 1031

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 221


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!