Игри за памет | НовиНови игри


Пикто

nihilisto

Описание

Тествай паметта си като кликаш върху пиктограмата и в следващото ниво гледай да не кликнеш пак върху тези, които вече си минал.

Играна: 768

В момента: 0


Пиратски ум

1nikito_sss

Описание

Пиратски ум се основава на една проста идея. Обърнете и запомнете всеки символ върху монетите. След това намерете подобните.

Играна: 6955

В момента: 0


Пицария

hitplayer

Описание

Запомнете в каква последователност трябва да сложите продуктите на различните пици и ги опаковайте. Следете инструкциите.

Играна: 22222

В момента: 0


Плодове памет

boyko99

Описание

Зад всяка карта се крие изображение на плод. Целта ви е да откриете еднаквите двойки карти, за възможно най-кратко време.

Играна: 7140

В момента: 0


Плодово съответствие

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможността да проверите и упражните паметта си. Задачата ви е да събирате еднаквите плодови картички по двойки. Бъдете внимателни и запомняйте всяка обърната картичка, за да се справите с минимален брой кликвания.

Играна: 1509

В момента: 0


Плодов пай

vankizzle

Описание

Направете страхотен плодов пай, като този който е показан в примера. Поставете парченцата плодове на същите места.

Играна: 4090

В момента: 0


Повтори го

Описание

В тази игра може да изпробвате и подобрите способността си за запаметяване. Преди началото на всеки рунд от играта виждате различни числа разпределени по различен начин. Задачата ви е да разкриете числата, като започнете от най-малкото и завършите с най-голямото число.

Играна: 2770

В момента: 0


Подвижна памет

Описание

Това е класическа игра за упражняване на паметта, в която събирате картите по чифтове. Картите ще се въртят, което прави играта по-трудна и предизвикателна.

Играна: 32652

В момента: 0


Рекорд: 35300 на I6_6I | Класация

По двойки

vladislav_haralampiev

Описание

"По двойки" е чифт игра, в която задачата ви е да събирате еднаквите двойки картинки. Кликнете върху всяка една от картите, за да видите какво се крие от другата им страна. Открийте всички двойки преди да изтече времето ви.

Играна: 2428

В момента: 0


По двойки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате двойките еднакви картички. Бъдете внимателни и запомняйте всяка обърната карта, защото с колкото по-малко кликвания се справите с всяко ниво, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5797

В момента: 0


Подреди картинките

vankizzle

Описание

В тази игра ще ти покажат три картинки и след това ще ги разбъркат и вашата работа е да ги подредите възможно най бързо.

Играна: 3605

В момента: 0


Позиция

Описание

Ще имате няколко обекта, които се появяват върху екрана. Запаметете разположението им, преди да изчезнат, след което кликнете върху първоначалните им места.

Играна: 23557

В момента: 0


Рекорд: 35182 на Potter90 | Класация

Познай плюшените играчки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да намерите и познаете всички плюшени играчки. За целта трябва да запомните позициите им и да ги събирате по двойки. Колкото по-бързи сте и с по-малко грешки, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5392

В момента: 0


Първа Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следваща Последна

144 - 156 от 221


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!