Игри за памет | НовиНови игри


Монета

vankizzle

Описание

Запомнете и подредете така страната на монетата , че да е вярна с оригинала. Имате възможност да избирате от множество елементи и се справете със задачата възможно най - бързо.

Играна: 12555

В момента: 0


Скритите обекти на търговски кораб

vankizzle

Описание

Открийте скритите обекти на търговския кораб. Обектите, които трябва да намерите са ви обозначени в лентата отдолу. Съобразете се с времето ви. Бъдете бързи и наблюдателни.

Играна: 9223

В момента: 0


Идиотски тест 3

Beatles

Описание

Една страхотна игра, с която може не само да се забавлявате, но и да проверите паметта и бързите си реакции. Някои от нивата имат пароли, с които можете да отидете направо на тях, когато искате да играете отново. Прочетете внимателно инструкциите на всяко ниво - за да го преминете.

Играна: 10875

В момента: 0


Дора мега памет

vankizzle

Описание

Помогнете на Дора да открие двойките еднакви картинки за възможно най-кратко време. Освен че ще я зарадвате, ще тренирате и паметта си. Намерете всички съответствия за преди времето да изтече. Опитайте се да го направите с възможно най-малко опити - за да получите повече точки.

Играна: 7710

В момента: 0


Фалшивият Марио

vankizzle

Описание

Наблюдателни ли сте? Ако да приемете предизвикателството да разпознаете фалшивото, сред трите изображения на Супер Марио. Те ще разменят местата си, а след като спрат, трябва да посочите зад кое от тях се крие принцесата.

Играна: 2567

В момента: 0


Репродукция

vankizzle

Описание

Запомнете фигурата и се опитайте да я възпроизведете, като повторите точният начин на създаването й. Разполагате с определено време за всеки ход, така че побързайте в направата й. След всяка грешка или изтичане на времето ще започвате от начало. Опитайте се да повторите фигура с възможно най-много елементи.

Играна: 1438

В момента: 0


Гробницата на немъртвите

vankizzle

Описание

Открийте двойките еднакви изображения. Зад някои от таблата се крият различни опции, от това да се промени скоростта на изтичащото време, през блокиране на двойка или всички карти за няколко секунди, до подсказване къде са някои еднакви или промяна местата на всички.

Играна: 5523

В момента: 0


Градински съвпадения

vankizzle

Описание

Искате ли да имате собствен хубава малка градина? В тази игра ще имате възможността да си направите такава, както и забавлявате в няколко различни режима на игра. В тях ще трябва да подредите растенията в нея, след като е показано разположението им за кратко или да направите огледална такава.

Играна: 3322

В момента: 0


Търсене в китайския зодиак

vankizzle

Описание

Задачата ви е да елиминирате всички зодиакални знаци, преди да достигнат дестинацията си. Изберете два или повее еднакви знака от него, за да ги елиминирате. В началото, както и на всеки 18 секунди, пуловете ще показват какъв зодиак се крие зад тях. Използвайте всякакви бонуси, които ще ви помогнат в задачата.

Играна: 2704

В момента: 0


Диего на сафари

vankizzle

Описание

Помогнете на Диего да спаси редките животни, като намери скритите двойки такива.

Играна: 3483

В момента: 0


Музикални инструменти

vankizzle

Описание

Намерете двойките еднакви музикални инструменти. Колкото по-бързо и с по-малко опити откриете всички двойки, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2384

В момента: 0


Крикет памет с бомби

vankizzle

Описание

Запомнете разположението на всички елементи. След като се срият, се опитайте да отворите всички с изключение на бомбите, защото те ще ви изхвърлят от играта. Ако ги отваряте на групи от еднакви картинки - ще получите повече точки за всяко ново, което е същото като предходното.

Играна: 3627

В момента: 0


Кое е това лице

vankizzle

Описание

Имате на разположение няколко секунди за да запомните отличителните черти на показаното ви лице и след това да го посочите сред останалите. Колкото по-бързо го направите, толкова повече точки ще вземете.

Играна: 2727

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 221


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!