Игри за памет | НовиНови игри


Цветни лампи

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с пет цветни лампички. След като стартирате играта, тя ви показва определена последователност във включването и изключването на лампичките. Вашата задача е да запомните и да повторите тази комбинация.

Играна: 2591

В момента: 0


Световните флагове памет 2

Описание

За тази игра трябва да имате изключително добре развита памет. Запомняйте кой флаг носи всяка една от картичките и ги събирайте по двойки еднакви. Съберете всички двойки за възможно най-кратко време и с минимален брой кликвания.

Играна: 3134

В момента: 0


Световните флагове памет 1

Описание

В тази игра имате пет нива на трудност. Във всяко ниво имате различен брой карти, който са разделени по 2ки еднакви и на всяка една двойка е изобразен флага на някоя държава. Задачата ви е да съберете всички еднакви флагове с минимален брой кликвания.

Играна: 5048

В момента: 0


Автомобилна памет

Описание

В тази игра имате множество карти разделени по двойки еднакви. Вашата задача е да обърнете последователно всяка двойка еднакви коли. Направете го с възможно най-малко кликвания.

Играна: 3634

В момента: 0


Повтори го

Описание

В тази игра може да изпробвате и подобрите способността си за запаметяване. Преди началото на всеки рунд от играта виждате различни числа разпределени по различен начин. Задачата ви е да разкриете числата, като започнете от най-малкото и завършите с най-голямото число.

Играна: 2770

В момента: 0


Картинна памет 2

Описание

В тази игра може да проверите до каква степен е развита вашата фотографска памет.Вашата задача е да събирате еднаквите карти по двойки. Имате избор между 3 трудности пряко свързани с броя на картите.

Играна: 1031

В момента: 0


Състезание за памет

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра вашата задача е да откривате еднаквите емот иконки, за да ги премахнете. Всяко обръщане на карта ви отнема точки, но всяко откриване на двойка еднакви карти ви носи бонус точки.

Играна: 4642

В момента: 0


Изгрев на плажа

Описание

Целта на играта е да събирате двойките еднакви картички заедно. Запомнете колкото се може повече картички при първоначалното им показване и след това само ги маркирате. Разполагате с ограничено време за преминаването на всяко ниво.

Играна: 4271

В момента: 0


Музикална памет

Описание

В тази игра трябва да имате много добре развита слухова и визуална памет. Целта е да наблюдавате последователността на действие на домашните любимци и да го повторите.

Играна: 2003

В момента: 0


Подреди картинките

vankizzle

Описание

В тази игра ще ти покажат три картинки и след това ще ги разбъркат и вашата работа е да ги подредите възможно най бързо.

Играна: 3609

В момента: 0


Пресни плодове

vankizzle

Описание

Запомнете показаните плодове от играта в началото на всяко ниво. След това трябва да ги възпроизведете в същия ред.

Играна: 9401

В момента: 0


Игра за памет за момичета

vankizzle

Описание

Имате няколко картинки, който се показват при цъкване с мишката. Картинките са по двойки и вашата работа е с възможно най-малко кликове да намерите всички двойки.

Играна: 2607

В момента: 0


Сладоледено приключение

vankizzle

Описание

Помогнете на едно малко момиченце да си направи сладолед, като спазвате инструкциите на рецептите. Всички ви нужни продукти са в кухнята просто трябва да ги намерите.

Играна: 4382

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 221


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!