Игри за памет | НовиНови игри


Запомни момичетата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички карти с картинки. За целта трябва да премахвате две по две еднаквите момичета. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1594

В момента: 0


Лятна концентрация

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможност да упражните концентрацията и паметта си. Задачата ви е да съберете всички двойки еднакви картинки. За да получите максимален брой точки, трябва да цъкнете минимален брой пъти.

Играна: 4408

В момента: 0


Мач за памет

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите картички по двойки. За целта запомняйте всяка обърната карта и маркирайте двойките еднакви последователно. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1508

В момента: 0


Магически тотеми

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на магическите тотеми да възстановят своите действия. За целта разполагате с видео запис на правилната поредица от действия на тотемите.Проблемът е, че можете да видите записа само един път.

Играна: 4782

В момента: 0


Валентинки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да съберете всички двойки карти за свети Валентин. За целта трябва да намерите партньорчето на всяка една от тях. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5572

В момента: 0


Библиотеката на Сиси

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на библиотекарката Сиси да подреди своята библиотека. За целта обръщайте книгите и запомняйте техните корици, трябва да съберете всички еднакви двойки, преди да ви изтече времето.

Играна: 7044

В момента: 0


Мечето Теди

vasi_va_si

Описание

Мечето Теди има най-различни хобита. Той си събира снимки от всяко едно от тях, проблема идва, че те са изключително разхвърляни. Помогнете на симпатичното мече да събере всички двойки картички заедно. С колкото по малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5061

В момента: 0


Памет

Описание

В тази игра имате възможността да проверите и добри подобрите помета си. Повтаряйте показаната ви от компютъра поредност на натискане на цветните бутони.

Играна: 7745

В момента: 0


По двойки

vladislav_haralampiev

Описание

"По двойки" е чифт игра, в която задачата ви е да събирате еднаквите двойки картинки. Кликнете върху всяка една от картите, за да видите какво се крие от другата им страна. Открийте всички двойки преди да изтече времето ви.

Играна: 2444

В момента: 0


Мач с мотори

Описание

В тази игра трябва да събирате двойките еднакви мотори. Запомняйте картинката на всяко обърнато картонче и се опитайте с минимален брой кликвания да премахнете всички картончета.

Играна: 1474

В момента: 0


Памет

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете всички двойки еднакви картинки възможно най-бързо и със минимален брой кликвания. Всяка събрана двойка ви носи 100 точки, но всяка грешка ви отнема 20.

Играна: 6686

В момента: 0


Световните флагове памет 6

Описание

В тази игра имате възможността да проверите и подобрите паметта си. Събирайте еднаквите знамена по двойки. Справете се възможно най-бързо и с минимален брой кликвания.

Играна: 19830

В момента: 0


Скейтпарк измамници

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да сбирате двойките еднакви карти. Запомняйте всяка обърната карта и съберете всички карти с ограничения брой кликове, с който разполагате.

Играна: 1796

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 221


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!