Игри за памет | НовиНови игри


Момичета по бикини 5

gabriel_sulis

Описание

Съберете всички карти с красиви момичета по двойки еднакви. Бъдете внимателни и запомнете всяка обърната карта. Премахнете всички карти, с колкото се може по-малко кликвания.

Играна: 4508

В момента: 0


Анимационни моничета 3 памет

gabriel_sulis

Описание

Насладете се на изкусно нарисуваните, анимационни момичета. Обръщайте картите и събирайте еднаквите по двойки. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1709

В момента: 0


Анимационни моничета 2 памет

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите карти с анимационни момичета по двойки. Бъдете колкото се може по-съсредоточени и запомняйте всяка обърната карта. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1998

В момента: 0


Мики и приятели

vladislav_haralampiev

Описание


В тази игра трябва да помогнете на Мики Маус и неговите приятели да подредят пъзела на Дисни. Събирайте еднаквите картички заедно. Запомняйте всяка обърната картичка и съберете всички за минимално количество време.

Играна: 3802

В момента: 0


По двойки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате двойките еднакви картички. Бъдете внимателни и запомняйте всяка обърната карта, защото с колкото по-малко кликвания се справите с всяко ниво, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5837

В момента: 0


Семейство Флинстоун

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете семейство Флинстоун. За целта трябва да отваряте вратите и да събирате хората криещи се вътре по двойки. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3814

В момента: 0


Футболна памет

vankizzle

Описание

Зад черните картончета са скрити различни футболни картинки. Вашата задача е да откриете всяка двойка еднакви картинки. Запомняйте всяко обърнато картонче и се опитайте да съберете всички картинки с минимален брой кликвания.

Играна: 1362

В момента: 0


Ганстерски отряд- намери числата

vladislav_haralampiev

Описание


Влезте в ролята на Шерлок Холмс и разгадайте загатката. За целта трябва да намерите всички скрити числа, в поредица от картинки. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4296

В момента: 0


Двойки коли

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да намирате еднаквите партньори между колите. За целта запомняйте всеки видян автомобил и открийте двойника му сред останалите карти. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1837

В момента: 0


Воден пъзел

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате по двойки еднаквите картички, като преди началото на всяко ниво може да видите картинките на всички картички. Ако до тук всичко ви се струва лесно, имайте в предвид, че след всяко избиране на двойка картички, някой от тях ще сменят местата си.

Играна: 3041

В момента: 0


Фабрика за пиксели

vankizzle

Описание

Във фабриката за пиксели всеки пиксел има свой определен цвят и местоположение. Вашата задача да възстановите всяка показана от играта картинка. С колкото по-малък брой действие възстановите всяка картинка, толкова повече точки ще получите. Може да си припомните картинката, като използвате бутона "X".

Играна: 5769

В момента: 0


Плодово съответствие

vankizzle

Описание

В тази игра имате възможността да проверите и упражните паметта си. Задачата ви е да събирате еднаквите плодови картички по двойки. Бъдете внимателни и запомняйте всяка обърната картичка, за да се справите с минимален брой кликвания.

Играна: 1517

В момента: 0


Секс бомба

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да целунете възможно най-много момичете. За целта трябва да запомните кои са реални и кои от тях са капан, т.е. секси бомби. Колкото по-бързи и точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 37471

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 221


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!