Игри за готвене | НовиНови игри


Донът бар

alex050

Описание

Дори и в производството на донъти си има тайни. За ваш късмет те за записани във вашия тефтер с рецепти. Обслужвайте хората възможно най-бързо и точно и ще успеете да спечелите много пари.

Играна: 4834

В момента: 0


Дюнер

vankizzle

Описание

Ето как се приготвя дюнер! Следвайте внимателно инструкциите и след това почерпете близки и приятели.

Играна: 7544

В момента: 0


Забавен карамелен пудинг

vankizzle

Описание

Пригответе вкусен карамелен пудинг. След това се опитайте да го украсите, следвайки примерите. Превърнете този вкусен десерт в удоволствие както за вкуса, така и за погледа.

Играна: 2364

В момента: 0


Забавна готвене

vankizzle

Описание

Освен да е вкусно, готвенето трябва да бъде и забавно. Направете торта за близките си като я декорирате по ваш вкус.

Играна: 2434

В момента: 0


Забавна сладоледена торта

vankizzle

Описание

Как изглежда перфектната сладоледена торта според вас. Използвайте предложените в играта възможности и създайте своя такава.

Играна: 2307

В момента: 0


Закусвалня в Париж

vankizzle

Описание

Сервирайте на клиентите се желаната храна или напитка, преди търпението им да се изчерпа. Кликнете на чинията, след което на съответния продукт и сервирайте поръчката. Изпълнете необходимият бой поръчки, за да преминете в следващото ниво. Внимавайте да не изпълнявате грешни такива.

Играна: 1233

В момента: 0


Закусвалнята на Дженифър Роуз

vankizzle

Описание

Дженифър Роуз отново сменя работата си и този път отваря закусвалня. Изчакайте пристигането на клиент и поръчката му на ястие, след което го пригответе. Сервирайте поръчката на клиента и след като приключи вземете парите за нея. Със събраната сума купувайте нови дрехи и обувки, или подобрения за закусвалнята.

Играна: 6435

В момента: 0


Закуска

1nikito_sss

Описание

Щипка сол, щипка пипер, няколко яйца, лъжичка от това и ще получите страхотни закуски. Забавлявай се докато приготвяте различни закуски.

Играна: 7584

В момента: 0


Замразен йогурт

Описание

Пригответе вкусна торта със замразен йогурт. Направете я колкото се може по-прекрасно изглеждаща. Сложете всякакви вкусотии върху вкусния сладолед и го направете истински неустоим.

Играна: 6592

В момента: 0


Заслепителни пици

vankizzle

Описание

Вие работите в една от най-добрите пицарии в града и клиентите очакват да получат заслепителни пици. Изпълнявайте поръчките им възможно най-бързо и внимавайте да не объркате съставките. Изкарайте определена сума пари в рамките на деня, за да продължите в следващият. Не забравяйте да поръчвате продукти, за да не останете без такива.

Играна: 1336

В момента: 0


Згответе си по морски рецепти

vankizzle

Описание

На брега на морето имате възможността да разполагате с прясна риба. Това е един идеален момент да научите някоя морска рецепта с риба.

Играна: 1853

В момента: 0


Здравей Кити прави кекс

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да влезете в кухнята на Здравей Кити. За целта вие трябва да й помогнете да направи най-вкусните кексове. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4140

В момента: 0


Здравословна салата

vankizzle

Описание

Направете вкусна, освежаваща и здравословна салата от скариди и манго. Не е много лесна за приготвяне, но пък затова е много здравословна.

Играна: 4623

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!