Игри за готвене | НовиНови игри


Барбекю парти

vankizzle

Описание

Помогнете на Филипо да приготви вкусно барбекю от месо и зеленчуци, за неговите гости. Следвайте инструкциите му и те ще останат доволни. А защо не опитате да го направите и за вашите приятели?

Играна: 7612

В момента: 0


Рецептите на Сара Трифъл

vankizzle

Описание

Вижте как се приготвя чудесен десерт от блат за торта, яйчен крем, плодове и сметана. Изберете един от четирите вида трифъл и си запишете продуктите нужни за него, както и начина на приготвянето му.

Играна: 7590

В момента: 0


Закуска

1nikito_sss

Описание

Щипка сол, щипка пипер, няколко яйца, лъжичка от това и ще получите страхотни закуски. Забавлявай се докато приготвяте различни закуски.

Играна: 7590

В момента: 0


Дюнер

vankizzle

Описание

Ето как се приготвя дюнер! Следвайте внимателно инструкциите и след това почерпете близки и приятели.

Играна: 7580

В момента: 0


Майстор на ястията 4

pr3si

Описание

Развихрете се в кухнята и пригответе перфектното меню. Направете предястие, основно ястие и десерт. Нека блесне готварският ви талант.

Играна: 7568

В момента: 0


Папас тако мия

vankizzle

Описание

След като участвате и побеждавате в състезание по надяждане с тако, получавате закусвалня като награда. Сега трябва да се заемете с работа в нея. Приемете поръчките на клиентите си, след което ги изпълнете възможно най-добре, за да останат доволни и получите добро възнаграждение.

Играна: 7501

В момента: 0


Сладоледен бар

alex050

Описание

В тази игра трябва успешно да развиете един сладоледен бар на плажа. За целта давайте на клиентите това, което искат и не позволявайте на никой да си отиде нещастен. Ако се затруднявате в приготвянето на сладоледите, рецептите ги има в менюто, при нужда от стока може да поръчате по телефона.

Играна: 7440

В момента: 0


Бананова мелба

vankizzle

Описание

Твоето заведение е прочуто с мелбите, които предлага. Сложете различни топки сладолед и малки сладки добавки и направете една чудесна мелба.

Играна: 7400

В момента: 0


Пицарията на мамчето

vankizzle

Описание

След като отваря нова пицария, мамчето е затрупана с поръчки. Ще й помогнете ли в първите 10 работни дни, за да постигне целта си - това да бъде най-добрата пицария в града? Когато пристигнат клиентите ги настанете на свободна маса, вземете им поръчката и им пригответе желаната пица според съставките. Сложете я да се пече и, когато стане готова я сервирайте и накрая почистете масата и вземете парите.

Играна: 7342

В момента: 0


Рецептите на Сара Кебап

vankizzle

Описание

Поредният урок на Сара, за приготвяне на бързо и вкусно ястие, е тук. В него тя ще ви покаже какво ви е нужно за приготвянето на вкусен кебаб, както и как става това.

Играна: 7305

В момента: 0


Пай

gabriel_sulis

Описание


В тази игра имате невероятната възможност да покажете уникалните си кулинарни възможности. За целта трябва да приготвите най-вкусния пай на света. Спазвайте стриктно рецептата и внимавайте да не го изгорите.

Играна: 7285

В момента: 0


Превъзходен сандвич

vladislav_haralampiev

Описание


Работили ли сте до сега в закусвалня, ако не сега имате възможност да се пробвате. Единствената ви задача е да изпуснете правилно всички поръчки на клиентите и да приготвите най-вкусните сандвичи и хамбургери в града.

Играна: 7190

В момента: 0


Кексовете на Смърфиета

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да покажете вашите кулинарни умения в кухнята на Смърфиета. За целта трябва да й помогнете да сготви различни вкусни кексове и сладкиши, като изпълнявате нейните указания.

Играна: 7187

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!