Игри за готвене | НовиНови игри


Печено пиле

pr3si

Описание

Покажете готварските си умения в пълна сила. Пригответе сочно и вкусно печено пиле. Слагайте правилните продукти, за да останат всички възхитени.

Играна: 9255

В момента: 0


Горещи ястия

vankizzle

Описание

Пригответе се да научите безброй много готварски рецепти от различни краища на Америка. Изненадайте приятно близките си с приготвените ястия.

Играна: 9133

В момента: 0


Вкусна пица

1nikito_sss

Описание

Пригответе вкусна пица по италианска рецепта. Нарежете продуктите както е показано, следвайте указанията и се насладете на резултата.

Играна: 8960

В момента: 0


Перфектната пица

vankizzle

Описание

Кой не обича пица? Но, не всеки обича да експериментира с продуктите, които слага в нея. Е, в тази игра ще можете да сложете каквото си пожелаете. Направете перфектната пица.

Играна: 8933

В момента: 0


Плодова салата

hitplayer

Описание

Направете плодова салата. Внимателно нарежете плодовете сложете ги в купичка и след това я поднесете на любим човек.

Играна: 8815

В момента: 0


Бърза и лесна поничка

gabriel_sulis

Описание


В тази игра имате невероятната възможност да покажете уникалните си кулинарни възможности. За целта трябва да приготвите най-вкусната поничка на света. Спазвайте стриктно рецептата и внимавайте да не я изгорите.

Играна: 8679

В момента: 0


Играна: 8632

В момента: 0


Вечеря за деня на благодарността

vankizzle

Описание

Макар и да не сме американци, знанията за вкусната пуйка, която се приготвя на деня на благодарността ще ни дойдат добре. Следвайте инструкциите на играта и сгответе вкусно и лесно прекрасна вечеря за деня на благодарността.

Играна: 8454

В момента: 0


Направете тиква за Хелоуин

Описание

Хелоуин наближава, а все още не знаете как да направите страшна тиква. Пригответе си нож, свещ и тиква и следвайте инструкциите.

Играна: 8397

В момента: 0


Пудинг пай

gabriel_sulis

Описание


Отново имате невероятната възможност да покажете уникалните си кулинарни възможности. За целта трябва да приготвите най-вкусния пай на света. Спазвайте стриктно рецептата и внимавайте да не го изгорите.

Играна: 8392

В момента: 0


Сладолед

h2o_Rikki

Описание

Направете сладолед! Изберете от менюто нещата, които искате да сложите. Но внимавайте да не превишите бюджета с който разполагате, в противен случай играта приключва.

Играна: 8382

В момента: 0


Горещо барбекю парти

1nikito_sss

Описание

Днес е фестивалът на барбекюто. Спечелете най-много пари като направите различни продукти на скарата. Не карайте клиентите си да чакат.

Играна: 8376

В момента: 0


Перфектно пържено пиле

Описание

Добре дошли в света на добрия вкус и перфектното готвене. Тук ви се дава възможността да сготвите едно прекрасно пържено пиле. Следвайте инструкциите на играта и внимавайте, защото имате ограничено време.

Играна: 8316

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!