Игри за готвене | НовиНови игри


Печено пиле

pr3si

Описание

Покажете готварските си умения в пълна сила. Пригответе сочно и вкусно печено пиле. Слагайте правилните продукти, за да останат всички възхитени.

Играна: 9255

В момента: 0


Горещи ястия

vankizzle

Описание

Пригответе се да научите безброй много готварски рецепти от различни краища на Америка. Изненадайте приятно близките си с приготвените ястия.

Играна: 9133

В момента: 0


Вкусна пица

1nikito_sss

Описание

Пригответе вкусна пица по италианска рецепта. Нарежете продуктите както е показано, следвайте указанията и се насладете на резултата.

Играна: 8961

В момента: 0


Перфектната пица

vankizzle

Описание

Кой не обича пица? Но, не всеки обича да експериментира с продуктите, които слага в нея. Е, в тази игра ще можете да сложете каквото си пожелаете. Направете перфектната пица.

Играна: 8933

В момента: 0


Плодова салата

hitplayer

Описание

Направете плодова салата. Внимателно нарежете плодовете сложете ги в купичка и след това я поднесете на любим човек.

Играна: 8818

В момента: 0


Играна: 8753

В момента: 0


Бърза и лесна поничка

gabriel_sulis

Описание


В тази игра имате невероятната възможност да покажете уникалните си кулинарни възможности. За целта трябва да приготвите най-вкусната поничка на света. Спазвайте стриктно рецептата и внимавайте да не я изгорите.

Играна: 8704

В момента: 0


Вечеря за деня на благодарността

vankizzle

Описание

Макар и да не сме американци, знанията за вкусната пуйка, която се приготвя на деня на благодарността ще ни дойдат добре. Следвайте инструкциите на играта и сгответе вкусно и лесно прекрасна вечеря за деня на благодарността.

Играна: 8466

В момента: 0


Хот дога на Буш

klizmar4e

Описание

Чудили ли сте се какво прави президента Джордж Буш след като напусна Белия дом? Тази игра може би дава отговор на този въпрос. Той има павилионче за Хот Дог в Ню Йорк. Започвайки от продажбата им в престъпния Бронкс, неговата цел е да припечели пари от вкусната закуска и стигне до Уоу Стрийт.

Играна: 8432

В момента: 0


Пудинг пай

gabriel_sulis

Описание


Отново имате невероятната възможност да покажете уникалните си кулинарни възможности. За целта трябва да приготвите най-вкусния пай на света. Спазвайте стриктно рецептата и внимавайте да не го изгорите.

Играна: 8414

В момента: 0


Направете тиква за Хелоуин

Описание

Хелоуин наближава, а все още не знаете как да направите страшна тиква. Пригответе си нож, свещ и тиква и следвайте инструкциите.

Играна: 8397

В момента: 0


Горещо барбекю парти

1nikito_sss

Описание

Днес е фестивалът на барбекюто. Спечелете най-много пари като направите различни продукти на скарата. Не карайте клиентите си да чакат.

Играна: 8383

В момента: 0


Сладолед

h2o_Rikki

Описание

Направете сладолед! Изберете от менюто нещата, които искате да сложите. Но внимавайте да не превишите бюджета с който разполагате, в противен случай играта приключва.

Играна: 8382

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!