Игри за готвене | НовиНови игри


Рецепта за кейкове

vankizzle

Описание

За да се подсладите в студеното време ще ви покажем една рецепта за малки десертчета. Следвайте внимателно инструкциите и споделете направеното с приятели.

Играна: 6124

В момента: 0


Суши бар

vankizzle

Описание

Клиентите ще правят поръчки, които трябва да изпълните възможно най-бързо. В случай на нужда, погледнете в книгата с рецепти, за това как да направите желаното суши. Следете провизиите си, ако намалеят се обадете за доставка, за да не останете без нужните от тях в неподходящия момент.

Играна: 6068

В момента: 0


Ягодова лятна торта

vankizzle

Описание

Имате ли желание да направите една превъзходна лятна, ягодова торта? Ако отговора е да, то тогава единственото, което трябва да направите е да следвате инструкциите на играта. Ако ви е стори достатъчно вкусна може да изпробвате оригиналната рецепта дови и вкъщи.

Играна: 5999

В момента: 0


Италианска пица

1nikito_sss

Описание

Създайте пет вкусни пици и вижте дали вашите умения съвпадат с тези на готвача Герасимо! Използвайте различни продукти и съставки, за да приготвите пиците.

Играна: 5975

В момента: 0


Плодово десерти

sw3e7y_bear

Описание

Помогнете на едно младо и симпатично момиче да се научи как да прави превъзходни плодови десерти. Следвайте инструкциите на играта и бъдете възможно най-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 5968

В момента: 0


Пица Маргарита

vankizzle

Описание

Отделете само няколко минути и сами си направете вкусна пица Маргарита. Малко тесто, доматчета, няколко стръкчета босилек, щипка сол и черен пипер и сте готови.

Играна: 5940

В момента: 0


Барби торта

vankizzle

Описание

Едно от хобитата на Барби е готвеното. По случай празника на влюбените, тя иска да изненада приятеля си като му направи торта. Ще й помогнете ли?

Играна: 5925

В момента: 0


Тропически сладкиш

the_sweet_nikky

Описание

Направете сладкиш като следвате указанията. Тази игра е по истинска рецепта и заедно с някой ваш близък може да я приготвите у дома.

Играна: 5914

В момента: 0


Сладкишите на Ейми

vankizzle

Описание

Ейми, обожава да се вихри в кухнята. Помогнете и да направи голяма, вкусна торта изненада за рождения ден на приятеля й.

Играна: 5819

В момента: 0


Направи десерт

Merriie

Описание

Направете приятна изненада за любимите си хора, като им направете един страхотен десерт и им го покажете.

Играна: 5781

В момента: 0


Дино яде месо

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия палавник Дино да се нахрани. За целта обаче трябва да откриете начин да прекарате храната до динозавърчето. Бъдете внимателни и бързи, с колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5775

В момента: 0


Приготви си вкусен хамбургер

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да покажете вашите кулинарни умения, като влезете в кухнята и се развихрите. За целта трябва да приготвите най-вкусния и оригинален сандвич по тайна рецепта. Изпълнявайте стриктно инструкциите и ще успеете.

Играна: 5774

В момента: 0


Кексчета с шоколадов крем

vankizzle

Описание

Следвайте рецептата и пригответе вкусни кексчета с шоколадов крем. Чудесен десерт, с който да почерпите гостите си.

Играна: 5751

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!