Игри за готвене | НовиНови игри


Шейковете на Папа

alex050

Описание

Изберете си един от двамата героя и му помогнете с работата в бара за шейкове на Папа, докато той е на почивка. Приемете поръчките на клиентите, след което ги изпълнете възможно най-добре. Колкото по-доволни са от шейковете си, толкова по-голям бакшиш ще ви оставят.

Играна: 104574

В момента: 0


Готварска академия

Cappy_1996

Описание

Добре дошли в "Готварска академия". Ако не знаете да готвите не се притеснявайте, тук ще ви научим на рецепти с които ще изненадате близките си.

Играна: 70295

В момента: 0


Направи пица

hitplayer

Описание

Да проверим готварските ви умения. Менюто за деня е пица. Подгответе и нарежете всички продукти както е показано. След това ги сложете на пицата и я поставете във фурната да се изпече.

Играна: 67579

В момента: 0


Палачинките на Папа

leiks

Описание

В тази игра вие ставате главен готвач в ресторанта за бързо хранене на Папа. Вземайте поръчките и след това ги изпълнявайте точно и бързо, това е единствения сигурен начин те да останат доволни и да получите повече пари.

Играна: 41121

В момента: 0


Направи бургери

denis345

Описание

Да видим колко силна памет имате? Запомнете в каква последователност се слагат продуктите и направете същите бургери, преди да изтече времето.

Играна: 36040

В момента: 0


Препечен сандвич

vankizzle

Описание

Подарете си един много голям и още по вкусен препече сандвич със сирене. Но преди това ще трябва да намерите еднаквите парченца сред картите.

Играна: 32037

В момента: 0


Крилцата на Папа

alex_naidenov

Описание


Какво ще направите, ако спечелите заведение за бързо хранене? Тук имате възможност да проверите вашите способности в обслужване на клиентите и приготвяне на поръчки. Бъдете стриктни и внимателни, за да може клиентите да са доволни.

Играна: 27418

В момента: 0


Тако ресторанта на Папа

daniel_andreev

Описание

Честито вие сте наети на работа във ресторанта на Папа. Тук е място да се научите как се приготвя вкусно тако. За целта взимайте поръчките на хората и ги изпълнявайте точно.

Играна: 25539

В момента: 0


Papas burgeria

xavier21

Описание

Папа отваря ново заведение за бургери и вие имате уникалната възможност да започнете работа при него. Бъдете внимателни при взимането и изпълнението на поръчките. Колкото по-точно изпълнявате поръчките, толкова повече бакшиши ще получите.

Играна: 20599

В момента: 0


Рецепти за вечеря

Описание

Изберете какво да бъде за вечеря. Разгледайте всички ястия, следвайте инструкциите и ги пригответе. Бързо, че сме гладни!

Играна: 18872

В момента: 0


Моята фабрика за сладолед

emilkatty

Описание

Кой не обича да яде сладолед през лятото? Сега, имате възможност да се радвате на голямото разнообразие на сладоледи и мелби, които сами да си направите.

Играна: 18807

В момента: 0


Коледни бисквити

niklec

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да упражните своите умения в кухнята и да научите нещо ново. За целта само следвайте инструкциите на играта и резултата ще е повече от перфектен.

Играна: 18017

В момента: 0


Ресторанта на Папа

vankizzle

Описание

Да работиш при Папа е привилегия. За ваш късмет ви се предлага уникалната възможност да започнете работа в един от ресторантите на Папа. Изпълнявайте бързи и стриктно поръчките на клиентите, това е единствения начин те да останат доволни от вас.

Играна: 15531

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!