Игри за готвене | НовиНови игри


Гирос

vankizzle

Описание

Опитайте се да направите тези вкусни гръцки катми. Съберете нужните продукти, след което спазете внимателно рецептата и начина приготвяне. Гарнирайте с пържени картофки и сос по ваш вкус.

Играна: 3701

В момента: 0


Картофено торнадо

vankizzle

Описание

Имате павилионче за уникална бърза закуска - Картофено торнадо. Обслужете клиентите си възможно най-бързо, предлагайки им различни варианти на тези неповторимо приготвени картофи.

Играна: 2059

В момента: 0


Магически ресторант

vankizzle

Описание

Вие притежавате ресторант, изпълняващ необичайни поръчки - за магически ястия. Пригответе желаните от клиентите ви блюда възможно най-бързо. Използвайте книгата с рецепти, за да видите необходимите ви съставки. Не забравяйте да поддържате наличност от тях, за да не прекъснете работата си заради свършили продукти.

Играна: 2396

В момента: 0


Обама бургери

vankizzle

Описание

Помогнете на Обама да приготви любимите му бургери. Запишете си рецептата и точният начин на приготвяне, за да направите и вие от тези чудно вкусни бургери.

Играна: 2718

В момента: 0


Пицария на главната улица

vankizzle

Описание

Приемете клиентите и ги настанете на маса. Вземете поръчката им и пригответе желаната от тях пица възможно най-бързо. Направете нужният оборот, преди времето да е изтекло.

Играна: 2318

В момента: 0


Рецептите на Сара Плодова пита

vankizzle

Описание

Сара има нова рецепта за вас. Сега тя ще ви представи как се прави бърза, лесна и вкусна плодова пита. Спазете внимателно инструкциите и изненадайте близки и приятели с този чудесен десерт.

Играна: 8289

В момента: 0


Китайски спагети

vankizzle

Описание

Помогнете на малкото момиченце да изненада баща си, като му направи китайски спагети. Пригответе спагетите, след това добавете от предложените в играта съставки. Декорирайте масата и му покажете изненадата.

Играна: 2231

В момента: 0


Рецептите на Сара Пълнени чушки

vankizzle

Описание

Време е за новият урок от готварският клас на Сара. Днес тя ще ви научи да правите вкусни пълнени чушки. Запишете си рецептата, пригответе необходимите продукти и съдове, след което следвайте внимателно нейните инструкции.

Играна: 5441

В момента: 0


Пригответе вкусен пай

vankizzle

Описание

Целта в играта е да откриете възможно най-бързо, съставките нужни за приготвяне на трите различни вида пай. Освен това трябва да го направите в указаната на рецептата последователност.

Играна: 1520

В момента: 0


Пица Мамамия

vankizzle

Описание

Запишете си нужните продукти за пица Мамамия, както и начина на приготвяне. След което вижте нагледно как се прави. После се направете изненада за близки и приятели, приготвяйки тази вкусна пица.

Играна: 2679

В момента: 0


Шоколадовата кухня на Фифи

vankizzle

Описание

Помогнете на Фифи с обслужването на клиентите си в шоколадовата кухня. Поднесете им желаните бонбониери, след което ги напълнете с поръчаните лакомства. Побързайте да го направите преди търпението им да се е изчерпало и те да са си заминали.

Играна: 3610

В момента: 0


Забавен карамелен пудинг

vankizzle

Описание

Пригответе вкусен карамелен пудинг. След това се опитайте да го украсите, следвайки примерите. Превърнете този вкусен десерт в удоволствие както за вкуса, така и за погледа.

Играна: 2365

В момента: 0


Рецептите на Ема спагети Болонезе

vankizzle

Описание

Помогнете на Ема да приготви вкусни спагети със сос Болонезе. Купете необходимите ви продукти и се подгответе. След което сложете в тиган продуктите за соса и докато той се приготвя сварете спагетите. Сипете от тях в подходяща чиния, сипете от соса върху тях и гарнирайте по ваш вкус с маслини, магданоз и пармезан.

Играна: 2772

В момента: 0


Първа Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следваща Последна

144 - 156 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!