Игри за готвене | НовиНови игри


Пиците на Лили

vankizzle

Описание

Следвайте внимателно инструкциите на Лили, за да приготвите вкусна пица. Запишете си рецепта и се опитайте да направите също толкова апетитно изглеждаща и вкъщи.

Играна: 2098

В момента: 0


Рецептите на Ема Лесна баклава

vankizzle

Описание

Помогнете на Ема в набавянето на продуктите, които са й нужни за приготвяне на вкусна баклава. След това тя ще има нужда и от помощ в кухнята. Ако се справите добре със задачите, ще ви разкрие рецептата за тази вкусна и бърза за приготвяне баклава.

Играна: 5264

В момента: 0


Дворцов паан

vankizzle

Описание

Като един от най-добрите в приготвянето на паан, кралското семейство и придворни очакват бързо и качествено обслужване. Изпълнете поръчките им точно и без да ги карате да чакат. Можете да правите предварително паан, така че да имате в наличност от най-търсените видове.

Играна: 2083

В момента: 0


Весел сладолед

vankizzle

Описание

Барбара иска да ви предложи лесна и бърза рецепта за приготвяне на домашен сладолед. Ако искате да се разхладите в горещините с вкусният десерт, набавете нужните продукти и спазете инструкциите й.

Играна: 4286

В момента: 0


Рецептите на Сара Трифъл

vankizzle

Описание

Вижте как се приготвя чудесен десерт от блат за торта, яйчен крем, плодове и сметана. Изберете един от четирите вида трифъл и си запишете продуктите нужни за него, както и начина на приготвянето му.

Играна: 7585

В момента: 0


Бисквити с фъстъчено масло и желе

vankizzle

Описание

Пригответе вкусни бисквитки с тесто от фъстъчено масло, гарнирани с плодово желе. Запишете си необходимите продукти и вижте последователността на използването им за приготвяне на тестото. След това го оформете по подходящ начин и изпечете докато не станат готови. Накрая сложете желе върху тях и поднесете на масата.

Играна: 3184

В момента: 0


Шейковете на Папа

alex050

Описание

Изберете си един от двамата героя и му помогнете с работата в бара за шейкове на Папа, докато той е на почивка. Приемете поръчките на клиентите, след което ги изпълнете възможно най-добре. Колкото по-доволни са от шейковете си, толкова по-голям бакшиш ще ви оставят.

Играна: 103974

В момента: 0


Рецептите на Сара Кебап

vankizzle

Описание

Поредният урок на Сара, за приготвяне на бързо и вкусно ястие, е тук. В него тя ще ви покаже какво ви е нужно за приготвянето на вкусен кебаб, както и как става това.

Играна: 7283

В момента: 0


Брускети

vankizzle

Описание

Вижте как се приготвят вкусни, хрупкави брускети. Запишете си рецептата и си набавете необходимите продукти. След това изпълнете инструкциите и се насладете на превъзходният им вкус.

Играна: 4002

В момента: 0


Рецептите на Сара Бананови мъфини

vankizzle

Описание

Днес в готварският клас, Сара ще покаже как се правят вкусни малки бананови мъфини. Подгответе нужните ви продукти и внимателно следейки начина им на приготвяне, направете от тези вкусни кексчета. Изненадайте близки и приятели с този лек десерт.

Играна: 8095

В момента: 0


Сладоледеният бар на Емили

vankizzle

Описание

В сладоледеният си бар, Емили предлага богато разнообразие от сладолед и освежаващи напитки. Ще й помогнеш ли с обслужването на клиентите, които се тълпят в него. Изпълнете поръчките им възможно най-бързо, за да изпълните нормите за деня парите и те останат доволни.

Играна: 4565

В момента: 0


Ресторант на плажа

vankizzle

Описание

Вие сте управителя на ресторантче до плажа. Сервирайте на клиентите си желаните от тях ястия възможно най-бързо, за да останат максимално доволни от вас. Превърнете ресторантчето в най-успешното в региона. Вземете поръчаната храна, опаковайте я, поднесете я на клиента и отнесете оставените пари в касата. Нежеланата такава изхвърлете в кошчето.

Играна: 2588

В момента: 0


Рецептите на Ема Яхния с чили

vankizzle

Описание

Помогнете на Ема да напазарува нужните й продукти, за да направи вкусна яхния с чили. След това внимателно изпълнете рецептата, за да приготвите това пикантно испанско ястие.

Играна: 2688

В момента: 0


Първа Предишна 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Следваща Последна

131 - 143 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!