Игри за готвене | НовиНови игри


Направи си пица

gabriel_sulis

Описание

В тази игра имате невероятната възможност да покажете уникалните си кулинарни възможности. За целта трябва да приготвите най-вкусната пица на света. Спазвайте стриктно рецептата и внимавайте да не изгорите.

Играна: 4280

В момента: 0


Пудинг пай

gabriel_sulis

Описание


Отново имате невероятната възможност да покажете уникалните си кулинарни възможности. За целта трябва да приготвите най-вкусния пай на света. Спазвайте стриктно рецептата и внимавайте да не го изгорите.

Играна: 8414

В момента: 0


Пай

gabriel_sulis

Описание


В тази игра имате невероятната възможност да покажете уникалните си кулинарни възможности. За целта трябва да приготвите най-вкусния пай на света. Спазвайте стриктно рецептата и внимавайте да не го изгорите.

Играна: 7283

В момента: 0


Плажен ресторант

gabriel_sulis

Описание


Искали ли сте да работите в ресторант на плажа? Ако това е била ваша мечта, сега имате възможност да я реализирате. Единствената ви задача е да изпълнявате стриктно поръчките, които взимате. внимавайте да не ги забравите или объркате, защото връщане назад няма.

Играна: 3871

В момента: 0


Превъзходен сандвич

vladislav_haralampiev

Описание


Работили ли сте до сега в закусвалня, ако не сега имате възможност да се пробвате. Единствената ви задача е да изпуснете правилно всички поръчки на клиентите и да приготвите най-вкусните сандвичи и хамбургери в града.

Играна: 7190

В момента: 0


Благодаря за барбекю партито

vankizzle

Описание


Решили сте да изкарате малко пари, като направите барбекю. Внимавайте обаче, защото някои клиенти могат да са много капризни и нетърпеливи. Пригответе внимателно храната, като гледате да не я изгорите.

Играна: 4287

В момента: 0


Вкусна пица 2

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да направите една наистина страхотна пица. За целта просто трябва да подреждате различните продукти. Не забравяйте, че за да е наистина вкусна една пица тя трябва да има страхотна визия.

Играна: 2210

В момента: 0


Вкусна пица

gabriel_sulis

Описание

Да направиш вкусна пица е въпрос на добро подбиране на продуктите. Открийте най-добрия начин за съчетаване на продуктите и направете една настина страхотна пица.

Играна: 2820

В момента: 0


Чийзбургер

gabriel_sulis

Описание

Станете истински майстори в приготвянето на Чийзбургери. За целта просто приготвяйте внимателно месото и поставяте точно толкова колкото иска клиента. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, ако искате да изкарате много пари.

Играна: 3032

В момента: 0


Вечеря за пещерняци

gabriel_sulis

Описание

Ако си мислите, че закусвалните за бързо хранене са открити скоро, то помислете отново, след като изиграете тази игра. Помогнете на един предприемчив пещерен човек да развие своя бизнес, като давате на клиентите това, което искат колкото се може по-бързо.

Играна: 2196

В момента: 0


Лятно барбекю парти

vankizzle

Описание

Всички знаем какво е барбекю парти, но на някой хрумвало ли му е, че може да изкара пари от подобно събитие. Приготвяйте вкусна храна и я продавайте на идващите хора. Внимавайте да не изгорите храната, защото се обезценява.

Играна: 2958

В момента: 0


Сандвич със скариди

gabriel_sulis

Описание

Подхванете свой собствен бизнес, като отворите бърза закуска. Най-продаваната ви стока е уникалния сандвич със скариди. Погрижете се да приготвите колкото се може повече от уникалната вкусотия, за да може повече хора да й се насладят.

Играна: 2949

В момента: 0


Бекон, салата и домати

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви да направите най-вкусните сандвичи със салата, домати и бекон. За целта трябва трябва да спазвате поредността на продуктите, докато ги улавяте. Колкото повече сандвича направите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2314

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 522


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!