Игри за деца | НовиНови игри


Сладко оцветяване

jonass

Описание

Оцвети картинката с подходящите цветове. Всеки цвят е отбелязан с номерче съответстващо на част от картинката. Колкото по-бърз си с оцветяването, толкова повече точки ще спечелиш.

Играна: 7181

В момента: 0


Космическо приключение

Описание

В тази игра разполагате с картинка за оцветяване наречена "Космическо приключение". Намерете и оцветете с най-добрите цветове всеки един от компонентите в нея.

Играна: 3107

В момента: 0


Зайци оцветяване

Описание

В тази игра имате една красива картинка с малки влюбени зайчета. Вложете максимално старание, за да подберете най-подходящите цветове за всяко едно от тях.

Играна: 5447

В момента: 0


Звуци на животни

Описание

В тази игра трябва да разпознавате звуците, който издават всички животни. След като чуете звука цъкнете върху животното, което предполагате, че издава подобен и ако е вярно ще преминете напред, ако е грешно ще се оцвети в червено и трябва да дадете ново предположение.

Играна: 10247

В момента: 0


Небесни каубои

Описание

Намерете най-подходящите цветове за всяка една част от картинката. Оцветете всичко от картинката като използвате цветните моливи на играта.

Играна: 2613

В момента: 0


Цветни тюлени

Описание

В тази игра имате възможността да оцветите една красива картинка на играещи тюлени. Използвайте цветовете на играта и отпуснете въображението си за най-различни комбинации.

Играна: 3785

В момента: 0


Животинско парти

Описание

Погрижете се за безопасността на партито край басейна. Помогнете на всяко животно да уцели спасителен пояс или друго нещо, което ще го поддържа над водата.

Играна: 6709

В момента: 0


Как да си нарисуваш дракон

Описание

В тази игра има подробни инструкции как да си нарисувате дракон. Ако имате точна ръка ще се справите без проблем. Следвайте стъпките една по една и проверете в края каква прилика ще има вашия дракон с шаблона.

Играна: 5819

В момента: 0


Картичка за коледа 2011

Описание

В тази игра имате възможността да си направите коледна картичка изцяло по ваш вкус. Изберете в детайли как да изглежда картичката и след това можете да я подарите, на който пожелаете.

Играна: 4979

В момента: 0


Игра за рисуване

Описание

В тази игра имате пълна свобода да нарисувате каквото желаете. Имате безкрайно много опции за свободно рисуване и добавянето на различни компоненти или шаблони.

Играна: 15213

В момента: 0


Оцвети хиликоптер

Описание

В тази детска игра имате възможността да оцветите един хеликоптер както желаете. Направете го възможно най-красив и след това можете да се похвалите с него.

Играна: 7014

В момента: 0


Начертай малко куче

Описание

В тази детска игра трябва да да начертаете едно малко кученце. За целта цъкнете върху цифрите, като започнете от най-малката и всяка следваща е с една единица по-голяма.

Играна: 7665

В момента: 0


Оцвети принцеса

Описание

Избери най-подходящите цветове за тази картинка. Оцвети принцесата както искаш и след това можеш да я покажеш на всеки, който поискаш.

Играна: 2953

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 291


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!