Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс четиридесетте крадци

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на четиридесетте крадци да наредят пасианса и да отворят вратата на съкровищницата. За целта сортирайте всички карти като взимате предвид, както боята, така и силата им. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 185310

В момента: 1


Пасианс-Трите кули

Petia_r_s

Описание

Премахвайте картите от кулите като избирате последователна по-голяма или по-малка карта от тази в основата.

Играна: 467041

В момента: 1


Пасианс трите върха

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичния планинар да спаси овена си. Задачата ви е да подредите пасианса. За целта поставяйте картите една върху друга, като се съобразявате единствено с тяхната сила.

Играна: 24813

В момента: 0


Пасианс три карти

nihilisto

Описание

Целта на играта е да премахнете всички карти чрез комбиниране на две карти, които са съседни или се намират през три карти една от друга и са от една и съща боя или от един и същ разред. Например, можете да премахнете двойка спатия и тройка спатия или две двойки от различни бои, които са или съседни, или се намират през три карти.

Играна: 17217

В момента: 0


Пасианс Три върха с котенца

vankizzle

Описание

Три върха е класически вариант на пасианс игрите. Целта е да премахнете всички карти от игралното поле, премествайки ги в тестето. Там могат да бъдат слагани карти със стойност една по-висока или една по-ниска от последната. Например ако върху основата има карта 5, върху нея могат да бъдат поставени 4 или 6. Когато не можете да сложите карта върху тестето, изтегнете нова такава от него, върху която да редите.

Играна: 21468

В момента: 0


Пасианс Три върха 3д

nihilisto

Описание

Пасианс "Три върха", с интересна и различна графика. Опитайте се да изчистите полето от карти, като слагате с една по-голяма или по-малка от тази, която е показано. Можете да използвате жокер по всяко време.

Играна: 34219

В момента: 0


Пасианс Три върха

nihilisto

Описание

Пасианс "Три върха" с хубава графика. Опитайте се да отворите всички карти. Редете ги с една по-голяма или една по-малка.

Играна: 7124

В момента: 0


Пасианс с три върха

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подреди малко по-сложен пасианс. Целта е да съберете всички карти като ги подреждате по низходящ или възходящ ред, като боята не е от значение. Можете да ползвате предоставените ви бонус карти, но внимавайте на края да не ви остане само една карта на масата.

Играна: 138611

В момента: 0


Пасианс с прасетата на Пепа

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Пепа да подреди своя пасианс с прасета. Сортирайте картите като се съобразявате с силата и цвета на всяка карта. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12315

В момента: 0


Пасианс сирене

vankizzle

Описание

Всички карти са разположени в осем колони с лицата напред. Целта ви е да ги подредите по цветове с нарастваща сила в четирите полета, намиращи се в горният десен ъгъл. Можете да използвате четирите полета в горният ляв ъгъл, за карти от колоните, като във всяко поле може да се намира само една карта.

Играна: 16403

В момента: 0


Пасианс Свободни клетки

Описание

Целта на пасианса е да преместите всички карти към горния десен ъгъл на екрана. Стартирате с 8 колони карти, които трябва да подредите в последователен ред.

Играна: 1110680

В момента: 1


Рекорд: 35450 на merime | Класация

Пасианс свободен изход

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да наредите всички карти от пасианса на една купчинка. За целта редете картите с една по-висока или една по-ниска от показаната ви долу, бойте няма значение.

Играна: 227453

В момента: 2


Пасианс Самурай

nihilisto

Описание

Опитайте се да разгадаеш мистиката на този древен пасианс, който се предава само от самураи на самураи.

Играна: 86896

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!