Игри с карти | НовиНови игри


Карти битка

saske966

Описание

Йосемити червената брада ще играе коварно за това не се колебай. Слагай картите си така, че границата между твоята и неговата да е в твоя полза. Може нищо да не разбереш от това описание но ще схванеш веднага щом почнеш да играеш тази зарибяваща игричка.

Играна: 27261

В момента: 0


Карти пасианс

nihilisto

Описание

Подредете всички карти в четири колони в последователност от асо до поп. На игралното поле може да местите картите, ако са от една боя или различна и ако с една степен по-висока или по-ниска от показаната.

Играна: 7335

В момента: 0


Карт мания

vankizzle

Описание

Подреждайте картите в последователност или в низходящ или във възходящ ред. Отворете и използвайте всички карти от екрана.

Играна: 30010

В момента: 0


Карт тест

nihilisto

Описание

Кралят и кралицата за заключени в замъка от злият принц. Победете всичките си опоненти, за да влезете в замъка и да ги спасите.

Играна: 9902

В момента: 0


Квадратна колибка

nihilisto

Описание

Интересен нов пасианс! Целта е да подредиш във вертикален или хоризонтален ред карти от една боя. Другата възможност е да правиш комбинации от поредни карти от една боя.

Играна: 2215

В момента: 0


Класически покер

vankizzle

Описание

Всеки от играчите получава по пет карти, след което решава дали да играе. След това може да смените някоя от тези пет, като изберете от една до четири сред тях. Когато получи картите решава дали да залага, пасува или откаже ръцете. Залозите приключват, когато са изравнени и печели човека с най-силна комбинация от петте му карти.

Играна: 16368

В момента: 0


Клондайк пасианс

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите правилно пасианса. За целта трябва да наредите всички карти, както по боя, така и по сила, като можете да използвате и бонусите полета. Колкото по-бързо изпълните условието, толкова повече точки ще съберете. Внимавайте да не изтече времето ви.

Играна: 26875

В момента: 0


Клондайк пасианс

Описание

Клондайк пасианс, чиято цел е да се натрупат всички карти в 4 купчини, като всички трябва да са от една и съща боя и да нарастват от Асо към Поп.

Играна: 5417389

В момента: 4


Рекорд: 48220 на IDS | Класация

Клондайк Пасианс

nihilisto

Описание

Страхотен Клондайк пасианс! Подредете картите като ги редувате черна-червена. Направете 4 кули подредени от асо до поп. Изчистете картите за най-кратко време.

Играна: 27991

В момента: 0


Клондайк свободни клетки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасианса от карти като се съобразявате с тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 29256

В момента: 0


Клондайк свободни клетки

nihilisto

Описание

Опитайте се да наредите пасианса. Използвайте четирите свободни клетки, за карти, които ви пречат да отворите нови.

Играна: 5085

В момента: 1


Клондайк солитер

pokco_marti

Описание

Класически солитер в който трябва да подредите картите по големина от най-голямата до най-малката, като редувате боите черна - червена и обратно.

Играна: 6231

В момента: 0


Коледен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра всички любители на пасиансите ще могат да се насладят на празника и любимия си тип игри едновременно. Подредете коледния пасианс като се съобразявате с силата и боята на картите.

Играна: 82485

В момента: 1


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!