Игри с карти | НовиНови игри


До последен камък

Описание

В тази игра трябва да стройте пирамиди с картите с който разполагате в тестето. За целта можете да сложите една карта само ако е по-голяма или равна на едната от 2те под нея и също така е по-малка или равна на другата.

Играна: 16160

В момента: 0


Древен Египет

nihilisto

Описание

Пренесете се в древен Египет. Разрушете една от пирамидите, като комбинирате две карти, сбора на които да е 13. Попът се счита за 13, дамата и валето са по 12.

Играна: 63091

В момента: 0


Древни пирамиди

nihilisto

Описание

Още един пасианс в който ще трябва да правите комбинации от карти. Общият им сбор да бъде 13. Опитайте се да изчистите всички карти от екрана.

Играна: 26962

В момента: 0


Дукес а три върха

nihilisto

Описание

Три върха е класически вариант на солитер. Целта на играта е да преместите всички карти от дъската в колоната. Слагайте карти с една степен по-висока или по-ниска от показаната. Ако, нямате ход теглете карта от тестето.

Играна: 20936

В момента: 0


Единайсе

Описание

В тази имате една колода с карти и 9 обърнати карти. Вашата задача е да селектирате картите по такъв начин, че сбора от тях да дава числото единайсе. Асото ви е единица, а валето, дамата и попа се селектират заедно.

Играна: 6757

В момента: 0


Едно

nihilisto

Описание

Победи противниците си като свършиш картите си преди тях. Слагайте карта със същият цвят или със същият номер. Ако, нямате теглете от тестето.

Играна: 181111

В момента: 0


Елчър пасианс

nihilisto

Описание

Елчър пасианс. Това е вид американска игра, подобна на "Война". Сложете по-висока карта от противника си от същата боя.

Играна: 1698

В момента: 0


Животински пасианс

Описание

В тази игра трябва да събирате картите от животинския пасианс на купчинката. Можете да слагате карта ако е с една нагоре или една надолу по сила от показаната в долната част от екрана.

Играна: 36910

В момента: 0


Забавни кули

nihilisto

Описание

Още един интересен пасианс. Наредете картите в последователност от най-високата до най-ниската или обратно преди да е свършило тестето.

Играна: 24178

В момента: 0


Заложи на следващата карта

vankizzle

Описание


Имате възможност да играете нов вид игра на карти. Задачата ви е да познаете, каква е следващата карта от тестето. Единственото нещо, което трябва да направите е да заложите дали тя е по-голяма, или по-малка от предишната.

Играна: 8910

В момента: 0


Замък от карти

vankizzle

Описание

Опитайте се да построите кула от карти.

Играна: 8539

В момента: 0


Замък пасианс

vankizzle

Описание

Наредете пасианса като отворите всички карти от колоните. Поставяйте карта, която е с една степен по-висока или по-ниска от показаната.

Играна: 68627

В момента: 1


Звезден солитер

nihilisto

Описание

Придвижете космическият си кораб до флага. За да го направите трябва слагате карта с една степен по-висока или по-ниска от показаната. При всяка сложена карта ще премествате кораба си с една стъпка напред.

Играна: 5423

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!