Игри с карти | НовиНови игри


Три върха мания

nihilisto

Описание

Три върха е класически пасианс, в който целта е да отворите всички карти от дъската. Поставяйте карта, която е с една степен по-висока или по-ниска от показаната.

Играна: 17616

В момента: 0


Три върха пасианс

rzn1986

Описание

28 карти са поставени на дъската в 3 кули. Поставяйте карта, която е със степен по-висока или по-ниска от показаната. Целта е да отворите всички карти.

Играна: 36286

В момента: 0


Три върха солитер

vankizzle

Описание

Разрушете трите кули от карти! Поставяйте карта в колоната, която е с една степен по-голяма или по-малка от показана.

Играна: 43029

В момента: 0


Трилистен пасианс

nihilisto

Описание

Това е пасианс само за професионалисти. Опитайте се да наредите картите подред и по боя. След това ги поставете в четирите колони.

Играна: 4858

В момента: 1


Три печалби

nihilisto

Описание

Спечели награда като наредиш пасианса. Слагай карта, която е с една степен по-висока или ниска от показаната. Целта е да отвориш всички карти преди да са свършили картите в тестето.

Играна: 17256

В момента: 0


Фаро

nihilisto

Описание

Фаро е игра с 52 карти. Вие правите определен залог, дали следващите две карти, които ще даде дилъра ще са по-високи от тези, които вие сте избрали.

Играна: 1426

В момента: 0


Феи солитер

vankizzle

Описание

Горските феи обичат да играят на карти. Присъединете се и вие към тях. Премахнете всички карти, като откриете еднаквите двойки.

Играна: 20689

В момента: 0


Фермерски пасианс

vankizzle

Описание

Комбинирайте 2 или повече карти, за да направите сбор със стойност 11. Целта е да махнете всички карти от масата. При изтичане на времето отворена карта от тестето се качва на масата, както и ако има 2 отворени и ви трябва 3-та.

Играна: 19754

В момента: 0


Формула 1

vankizzle

Описание


Впуснете се в света на формула 1 и победете всички и всичко. Задачата ви се изчерпва до това, че трябва да завършите първи на всяка една писта. Пазете се препятствията по пътя си и не забравяйте да преминавате през стрелките, даващи ви бонус скорост.

Играна: 3463

В момента: 0


Футболни карти

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да победите всичките си противници на карти. За целта трябва да вадите по-силни от него карти. Бъдете внимателни и не пропилявайте силните си карти когато това не е нужно.

Играна: 17775

В момента: 0


Хамлет солитер

nihilisto

Описание

Увлекателен, но същевременно и труден пасианс. Опитайте се да подредите всички карти в последователност. От всеки ред може да местите само последната карта.

Играна: 31025

В момента: 1


Хелоуин пасианс

hristinchet0

Описание

Подреждайте хелоуинския пасианс бързо, но и внимателни. Сортирайте картите като вземате предвид единствени тяхната сила. Може да слагате една върху друга само карти който са с една единица по-силни или по-слаби.

Играна: 27923

В момента: 0


Хелоуин Три върха

nihilisto

Описание

Пасианс "Трите върха" с хелоуинска атмосфера. Опитайте се да победиш, като избираш карта, която е с една степен по-голяма или по-малка.

Играна: 5623

В момента: 0


Първа Предишна 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Следваща Последна

261 - 273 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!