Игри с карти | НовиНови игри


Високо или ниско

Описание

В тази игра може да опитате късмета си. За целта разполагате с две карти една открита другата обърната, вашата задача е да познаете обърнатата карти по-висока или по-ниска е от откритата.

Играна: 4789

В момента: 0


Воден пасианс

gabriel_sulis

Описание

Подредете подводния пасианс. Като за целта ще трябва да събирате по двойки като внимавате сборът на двойката трябва да е 13. Валето отговаря на 11 точки, дамата на 12, асото на 1 и попът е 13 точки, той се премахва сам.

Играна: 27313

В момента: 0


Войната на картите

vankizzle

Описание

Включете се във войната на картите и се погрижете вашето тесте да спечели, ако не всяка битка, то поне войната. Събирайте умело картите си и атакувайте чуждите провинции, като внимавате да не започнете предварително загубена битка.

Играна: 16381

В момента: 0


Време за блекджек

vankizzle

Описание

Време е за блекджек! Целта не играта е в четирите колони да поставяте карти, така че общата им стойност накрая да бъде 21.

Играна: 6386

В момента: 0


Всички в едно пасианс

Описание

В този пасианс трябва да редите картите както по големина така и по бой. Всеки куб трябва да започва с асо и да завършва с поп, за да може играта да е завършена.

Играна: 155312

В момента: 0


Въздушен пасианс

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите целия въздушен пасианс. За целта ще трябва да се съобразявате със силата на всяка карта. Колкото по-бързи се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 116608

В момента: 1


Вълнуващ солитер

nihilisto

Описание

Пасианс само за майстори! Опитайте се да подредите картите в последователност на всеки ред като започнете от 2. На празните места може да слагате само карти, които са с една степен по-висока от показаната и ако са от същата боя.

Играна: 157441

В момента: 0


Вятърна мелница

nihilisto

Описание

Целта на играта е да подредите средните четири колони с карти от асо до поп, а останалите четири от поп до асо. За нова карта вземете от тестето.

Играна: 9968

В момента: 0


Гиза солитер

nihilisto

Описание

Гиза солитер е игра с 52 карти, разпределени в 3 пирамиди. Целта на играта е да изчистите всички карти от екрана, като общият им сбор трябва да е 13. Попът е 13, дамата е 12, валето 11 и така нататък.

Играна: 15286

В момента: 0


Голф пасианс

vankizzle

Описание


Участвайте в един нов Голф пасианс, където правилата са същите, но вариантите много и различни. Тук имате възможност да избирате вида на пасианса и неговата трудност, съобразно вашите възможности.

Играна: 56381

В момента: 0


Голф пасианс

Описание

Разполагате с 40 карти, разделени в 8 колони и тесте със закрити карти. Можете да местите карта от колоните само ако е с една степен по-ниска или по-висока като ранг.

Играна: 21198646

В момента: 6


Рекорд: 23500 на Ploter | Класация

Голф пасианс

nihilisto

Описание

Един голф пасианс с различна визия. Разполагате с 40 карти, разделени в 8 колони и тесте със закрити карти. Можете да местите карта от колоните само ако е с една степен по-ниска или по-висока като ранг.

Играна: 8946

В момента: 0


Голф пасианс про

vankizzle

Описание

В тази игра седем редици карти и можете да играете само с най-горните от тях. Целта ви е да трупате картите на купчинка като всяка следваща трябва да е с една по висока или по ниска от предходната. В случай, че нямате ход може да сменяте картата.

Играна: 50385

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!